0

Pachet Nutrition Expert

Pachetul Nutrition Expert a fost creat special pentru pasionatii de nutritie si un stil de viata sanatos care isi doresc o cariera in acest domeniu, care vor sa isi deschida o afacere in domeniul nutritiei, cu informatii valoroase atat in nutritie cat si in psihologie.

Fiecare persoana a incercat la un moment dat o dieta si a avut fie rezultate pe termen scurt, fie n-a avut niciun rezultat si au aparut mai multe frustrari ca la inceput.

Acest pachet va ofera sansa sa invatati nutritia la cel mai avansat nivel, impreuna cu partea psihologica, pentru a intelege de unde vin obiceiurile alimentare nesanatoase, care este cauza mancatului compulsiv si pentru a rezolva aceste probleme de la radacina lor.

Curs Level1 - Consultant Nutritie Generala

Este dedicat tuturor oamenilor care doresc sa invete cum sa adopte un stil de viata sanatos, cum sa se hraneasca intr-un mod corect si corespunzator, cum sa adapteze alimentatia in functie de scopul dorit si per total cum sa fie sanatosi si fericiti.

Folosind ultimele informatii din domeniul nutritiei si principiile de baza ale unui stil de viata sanatos, participantii la cursul de Consultant Nutritie Generala vor invata cum sa:

Curs Level2 - Consilier în Psihologia Nutritiei

Subliniază interacțiunea dintre corp, psihic și factorii socio-culturali și pune această interacțiune în centrul atenției.

Diplomele primite dupa finalizarea celor doua cursuri:

Diploma de absolvire din partea Fitness Education School – Consultant Nutritie Generala si Nutritie Sportiva

Acreditare Internationala din partea International Association of Psychology, Nutrition, Sport and Fitness – Health and Nutrition Specialist

Aviz de Libera Practica din partea Asociatiei Internationale de Psihologie, Nutritie, Sport si Fitness si BONUS Carnet de Membru al AIPNSF

Diploma de participare Workshop Veganism

Acreditare Internațională de către Ministerul Muncii și ANC – Consilier Dezvoltare Personală

Acreditare Fitness Education School – Diplomă absolvire Consilier în Psihologia Nutrițională

Asociația Internațională de Psihologie, Nutriție, Sport și Fitness – Diplomă de competențe Consilier în Psihologia Nutrițională

BONUS 2000 RON

BONUS

LA CUMPARAREA ACESTUI PACHET, PRIMITI UN CURS GRATUIT LA ALEGERE (in valoare de 2000 ron):

ial

Curs Comunicare in Social Media

ial (1)

Curs Managementul Afacerilor Sportive

ial (2)

Curs “Fitness Specialist”

ial (3)

Curs “Nutrition Health & Lifestlyle”

Inscrie-te acum