Adrian Schuller2

Adrian Schuller

Fost sportiv de performanta: judo, rugby si canotaj, actual antrenor personal si instructor fitness, are o experienta de peste 20 de ani in domeniul sportiv participand la diverse concursuri nationale si international, avand calificari remarcabile in finale si faze superioare.

Experienta lui si ca antrenor personal si preparator sportiv il pune in valoare ca si formator in cardul cursului Level 2 Specializare Functional Training, unde veti invata o varietate de exercitii care antreneaza flexibilitatea, forta, echilibrul, coordonarea, puterea si rezistenta.

Ceea ce il recomanda ca si formator la Fitness Education School este dorinta de a lucra cu oamenii si de a ii motiva sa progreseze.

„Am lucrat cu oameni supraponderali, care au fost refuzati de diferiti antrenori de frica de a nu se intampla ceva cu ei, pentru ca aveau diferite afectiuni. Si eu, la randul meu, am suferit de hernie de disc, insa am invatat sa imi adaptez antrenamentele in functie de afectiunea mea si am realizat ca functional trainingul este potrivit pentru mine.”

Tudor Cristian (2)

Tudor Cristian

A facut parte din clubul sportiv Dinamo Bucuresti intre anii 2002-2006, legitimat la sectia Haltere. A absolvit Scoala de Antrenori a Federatiei Romane de Haltere, participand la concursuri nationale si internationale, obtinand medalia de bronz la Universiada si devenind Campion National la Haltere.

Experienta lui ca antrenor personal si antrenor de Haltere il recomanda la Cursul Level 2 Functional Training, unde veti invata tainele antrenamentelor functionale, tipuri de antrenamente cu greutatea propriului corp, circuit training si antrenamente de grup.

„Functional training se bazeaza pe un principiu simplu: exercitii prin care corpul se misca fara restrictii, fara lilite. Instrumentele functionale permit evolutia in toate planurile de miscare si implica intregul corp. Va astept la Cursul Level 2 Functional Training unde vom invata impreuna cele mai eficiente antrenamente functionale si cum sa le integram in viata de zi cu zi a clientilor nostri”.

Parteneri