Adrian Schuller2

Adrian Schuller

Fost sportiv de performanta: judo, rugby si canotaj, actual antrenor personal si instructor fitness, are o experienta de peste 20 de ani in domeniul sportiv participand la diverse concursuri nationale si international, avand calificari remarcabile in finale si faze superioare.

Experienta lui si ca antrenor personal si preparator sportiv il pune in valoare ca si formator in cardul cursului Level 2 Specializare Functional Training, unde veti invata o varietate de exercitii care antreneaza flexibilitatea, forta, echilibrul, coordonarea, puterea si rezistenta.

Ceea ce il recomanda ca si formator la Fitness Education School este dorinta de a lucra cu oamenii si de a ii motiva sa progreseze.

„Am lucrat cu oameni supraponderali, care au fost refuzati de diferiti antrenori de frica de a nu se intampla ceva cu ei, pentru ca aveau diferite afectiuni. Si eu, la randul meu, am suferit de hernie de disc, insa am invatat sa imi adaptez antrenamentele in functie de afectiunea mea si am realizat ca functional trainingul este potrivit pentru mine.”

Tudor Cristian (2)

Tudor Cristian

A facut parte din clubul sportiv Dinamo Bucuresti intre anii 2002-2006, legitimat la sectia Haltere. A absolvit Scoala de Antrenori a Federatiei Romane de Haltere, participand la concursuri nationale si internationale, obtinand medalia de bronz la Universiada si devenind Campion National la Haltere.

Experienta lui ca antrenor personal si antrenor de Haltere il recomanda la Cursul Level 2 Functional Training, unde veti invata tainele antrenamentelor functionale, tipuri de antrenamente cu greutatea propriului corp, circuit training si antrenamente de grup.

„Functional training se bazeaza pe un principiu simplu: exercitii prin care corpul se misca fara restrictii, fara lilite. Instrumentele functionale permit evolutia in toate planurile de miscare si implica intregul corp. Va astept la Cursul Level 2 Functional Training unde vom invata impreuna cele mai eficiente antrenamente functionale si cum sa le integram in viata de zi cu zi a clientilor nostri”.

Valentin Bosioc

Valentin Bosioc

Valentin Bosioc este campion internațional Musclemania Paris și vicecampion național la culturism clasic. Este instructor fitness, antrenor personal și tehnician nutriționist cu acreditări recunoscute pe plan național și internațional. Ca o formalitate are și cursul de prim ajutor internațional absolvit și acreditat.

Valentin a lucrat cu multe persoane publice din România și din afara țării, dar a ajutat și a transformat viața și altor câteva sute de persoane mai puțin publice.

I-a placut sportul încă din tinerețe. A început cu clasicul “tras de fiare”, a continuat cu judo, box, fotbal,rugby, aikido și altele. Îi place tot ce înseamnă mișcare, este la curent cu tot ce mișcă în industria wellness din țară și din afară. Totul a plecat din pasiune, ajungând să transforme un hobby în stil de viață și chiar în profesie, deși la origini este inginer.

A colaborat și colaborează cu diferite săli și cluburi sportive, dar este prezent și la domiciliul clienților, dezvoltând un concept de antrenament denumit generic F.B.I. (Full Body Ignition), cu rezultate foarte bune: arderea grasimilor (până la 1000 calorii într-o ședință), creșterea forței, creșterea rezistenței, creșterea vitezei, tonifierea musculaturii și îmbunătățirea stilului de viață.

Fiind inițial autodidact, timp de peste 13 ani a învațat și experimentat pe propria persoana ce înseamnă sport făcut cu cap, o alimentație echilibrată și un stil de viață sănătos, ulterior perfecționându-și cunoștințele în domeniu prin cursuri specializate și convenții naționale și internaționale. Crede ca în industria fitness/wellness totul se mișcă cu o viteză amețitoare și dacă nu te pui la curent cu absolut orice, dacă nu ești într-o continua învățare, riști să nu mai ții pasul și să rămâi în urmă. I-a placut întotdeauna să ofere un sfat sau o mână de ajutor, drept dovadă are o comunitate foarte mare adunata în jurul lui pe toate rețelele sociale și pe blog. Valentin a antrenat persoane publice și mai putin publice, chiar dacă a lucrat cu celebrități, a facut treaba la fel pentru toată lumea. A oferit întotdeauna rezultate sănătoase, vizibile și pe termen lung.

În prezent Valentin are numeroase apariții în presa de specialitate, prezențe la convenții și evenimente wellness, plus un eBook de succes: “Calea spre un abdomen perfect” și alte materiale didactice.

Consideră că ai nevoie de câteva ingrediente indispensabile pentru a avea o viață sănătoasă și lungă: echilibru, pasiune, perseverență, fără excese, fără abțineri, bun simț și o atitudine pozitivă. Din punctul lui de vedere un bun antrenor personal trebuie să îți cunoasca foarte bine oamenii cu care lucrează, să le ofere antrenamente personalizate în funcție de target și obiective, să le devină un bun prieten și chiar confident la nevoie.

Are un motto simplu, după care se ghidează în viața și după care iși îndrumă mereu oamenii cu care lucreaza:Toate bune, spor(t) in toate!

Parteneri