Programul Wellbeing-secretul unui coach de succes

Perioada workshop

In curand

Pret workshop: 45 lei

Bonusuri

1. Acces GRATUIT 3 luni la o platforma privata

Formatori

Laura Pecie | Trainer Program Wellbeing

Preocupata de experiente prin care ne descoperim puterea si ghidarea interioara, am lucrat cu adevarati mentori, care m-au ajutat sa imi gasesc calea. Am urmat cursuri de formare si calificare in radiestezie, energie universala, formare antreprenoriala, tehnician nutritionist si NLP, pentru a-i ghida pe toti cei care doresc si sunt deschisi sa isi depasasca limitele.

Formare:
• Curs de formare „NLP Practionner – IANLP”, certificat international IANLP, organizat de 3ming.
• Curs de calificare „Tehnician Nutritionist” recunoscut pe plan international, certificat de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si Ministerul Educatiei Nationale, organizat de Fitness Education School
• Cursuri si tabere „Dezvoltare personala si spirituala” sustinute de Nicoleta Svarlefus, Karyn Maria Taulescu, Andreea Filip
• Ateliere teoretice si practice „Pasi practici de la obisnuinte la a te hrani constient” sustinute de Alexandru Bugnariu (Lovegan)
• Curs de formare profesionala „Formator si formare antreprenoriala”,acreditat de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si Ministerul Educatiei Nationale, organizat de Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor-CNFPA
• Curs „Inforbioenergetica – Radiestezie” sustinut de Marian Constatin Bors, certificat de Universitatea Populara Bucuresti
• Cursuri de „Yoga – Energie Universala si Umana” certificat de Spiritual Human Yoga – Romania
• Traininguri de presa scrisa, radio si TV cu traineri americani, certificate de Centrul pentru Jurnalism Independent

Fa cea mai buna alegere!

Cu ajutorul programului Wellbeing ai sansa sa iti descoperi potentialul si ii vei putea ghida pe cei din jurul tau sa faca transformarile de care au nevoie, sa integreze in mod natural miscarea si alimentatia sanatoasa in viata de zi cu zi.

Stii deja cum sa alcatuiesti o dieta pentru un stil de viata sanatos pentru clientii tai. Detii secretele unui antrenament de fitness care da rezultate si totusi simti ca iti lipseste pregatirea pentru a deveni un adevarat life coach.

Secretul se afla in a gasi un echilibru prin care sa acorzi timp si atentie tuturor celor patru planuri esentiale pentru evolutie: fizic, emotional, mental si spiritual.

Programul este despre a transforma scopurile si dorintele tale si ale clientilor tai in realitate. Workshop-ul te va ajuta sa obtii claritate legata de unde este si unde isi doreste sa ajunga clientul tau, astfel incat sa creezi schimbari de durata in toate zonele vietii.

Este despre a crea impulsul, increderea si motivatia care o sa te ajute sa revolutionezi sanatatea, relatiile, finantele, cariera si orice alta zona importanta din viata.

DE CE sa participi?

Coaching inseamna mult mai mult. Inseamna sa iti ajuti clientul sa evolueze, sa atinga performanta intr-un anumit context, sa defineasca si sa atinga nivelul de excelenta individuala.

In cadrul „programului Wellbeing – secretele unui coach de succes” vei primi instrumentele si tehnicile necesare pe care le poti utiliza imediat pentru tine si pentru cei cu care interactionezi in plan personal si profesional.

Durata programului Wellbeing este de 3 ore.

DESPRE CE discutam?

Facem diferenta dintre sentimente, dorinte si emotii, actiuni.
Gestionarea corecta a emotiilor.
Cum ne influenteaza programele subconstientului?
Strategii de programare neuro-ligvistica pentru transformarea programelor mentale.
Utilizarea strategiilor de coaching NLP in viata de zi cu zi.
Ghidarea celor din jur in vederea dezvoltarii personale si adoparea unui stil de viata sanatos.

Pentru CINE?

Workshop-ul, ti se adreseaza tie, celui/celei care doresti sa fii un life coach! Vei primi instrumente si tehnici prin care poti sa ii ajuti si pe cei din jurul tau.

Investitie Program Wellbeing:

45 lei – fiecare participant va primi o diploma de participare din partea scolii Fitness Education School.

Locatia va fi anuntata participantilor.

Numarul de locuri este LIMITAT!

Astfel garatam invatarea si practicarea corecta a strategiilor prezentate in cadrul programului.

Acreditari

Contact

Date de contact

0747 227 878

office@fitness-education.ro

Locatia va fi anuntata participantilor

Program apeluri telefonice: Lu-Vi: 10:00 - 18:00

Inscrie-te acum!