Workshop Passion For A Healthy Life

Perioada workshop

26 Februarie 2020

Pret Curs

Fitness Education School implineste 6 ani de existenta pe piata din Romania. Au trecut 6 ani in care am format peste 3500 de instructori de fitness, instructori aerobic si tehnicieni nutritionisti si ne-am extins in 12 orase in toata tara.

Cu aceasta ocazie speciala am decis sa organizam workshop-ul GRATUIT “PASSION FOR A HEALTHY LIFE” din pasiunea pentru sport, sanatate si un stil de viata sanatos, motto care ne-a ajutat sa devenim printre cele mai bune scoli de formare profesionala in domeniul fitness-ului si al sanatatii.

Cui se adreseaza?

Acest workshop este destinat tuturor antrenorilor personali, instructorilor sportivi, profesionistilor in domeniul sportiv dar si pasionatilor de fitness si un stil de viata sanatos.

Ce vom discuta?

  • Vom discuta despre provocarile alimentatiei in secolul 21, cum sa alegem o alimentatie corecta, in functie de scopul pe care il avem.
  • Vom intelege de ce este considerata alimentatia un suport in viata de zi cu zi
  • Vom afla cum sa obtinem echilibrul in viata prin fitness si un stil de viata sanatos.
  • Vom invata cum sa integram antrenamentul mental in rutina zilnica a sportivului si cum sa combatem anxietatea la sportivi.

PROGRAM WORKSHOP – 26 Februarie 2020

18:00 – Deschidere – Primire Participanti

18:30 – 19:00 – ANXIETATEA LA SPORTIVI by VALENTIN SILVESTRU

Valentin Silvestru – este psiholog clinician si psihoterapeut specializat in psihodrama Moreniana si Hipnoza clinica Eriksoniana, membru al Asociațiatiei Române de Hipnoza Clinică, Relaxare şi Terapie Ericksoniană, membru acreditat Colegiul Psihologilor din Romania. Absolvent al Facultatii de Psihologie in  cadrul Universitatii Titu Maiorescu, Master in  Psihodiagnoza cocnitiva si consiliere psihologica , Master NLP.

Starea de tensiune nervoasă de dinainte de concurs este normală și este generată de adrenalina produsă de organism pentru situația de competiție din timpul evenimentului sportiv. Vom invata sportivii cum sa reduca starea de anxietate si cum sa realizeze echilibrul intre necesitatea de a fi conștient de starea de tensiune dar si să nu se concentreze exclusiv și excesiv asupra ei. Pentru a evita creșterea nivelului de stres, care corelează cu starea de anxietate de performanță sportiva, e necesar sa fie bine pregatit fizic si mental. In parte  de pregatire mentala se vor utiliza tehnicile de vizualizare imaginativă creatoare.”

 

19:00 – 19:30 – VIATA UN SPORT IN SINE; ALIMENTATIA CA SUPORT by CATALIN BOERIU

Catalin Boeriu – Licențiat în Educație Fizică și Sport, din 1997, C.Boeriu cumulează o experiență în domeniul sportului și a educației fizice începând cu anul 1984 ca sportiv, ulterior cadru didactic în învățământul superior de specialitate. Activitățile de antrenorat s-au desfășurat în ramurile culturism și fitness precum și în atletism

“Fie ca este vorba de slabire, tonifiere, crestere in masa musculara, mentinerea greutatii corpului, trebuie sa stim cum sa alcatuim planuri alimentare pentru noi sau clientii nostri. Vom invata ce alimente sa folosim pentru fiecare obiectiv, ce suplimente trebuie sa alegem si ce combinatii de alimente trebuie sa facem ca sa putem sa oferim clientilor un plan alimentar adecvat nevoilor acestora. “

 

19:30 – 20:00 – ANTRENAMENTUL MENTAL LA SPORTIVI – LIVIU CHIOREAN

Chiorean Liviu –  este psiholog sportiv, psiholog clinician, psiholog specialist in psihologia aplicată în domeniul securității naționale, profiler si psihoterapeut specializat in psihodrama Moreniana. Este membru in cadrul Asociatiei Psihologilor din România, membru psiholog sportiv  in cadrul The European Network of Young Specialists in Sport Psychology (ENYSSP) si  membru acreditat de către Colegiul Psihologilor din Romania.

“Antrenamentul mental se utilizează în completare si in alternanţă cu antrenamentul fizic propriu-zis. El constituie o parte importanta a „antrenamentului total”, si reprezinta un un mijloc complementar al pregătirii tehnico-tactice a sportivilor. Practicarea antrenamentului mental este o continuare nesolicitantă fizic a antrenamentului practic, pe care îl completează și este foarte utilă în situaţiile de accidentare sau de deplasări lungi, în care antrenamentul mental poate înlocui antrenamentul fizic cu rezultate deosebit de bune”

 

20:00 – 20:30 – PROVOCARILE ALIMENTATIEI IN SECOLUL 21 – DANIELA STEGARU

Daniela Stegaru – Doctor in Diabet, Nutritie si Boli Metabolice, A absolvit Facultatea de Medicina Generala in cadrul Universitatii Titu Maiorescu Bucuresti in anul 2009 ca sef de promotie, a luat examenul de rezidentiat si din 2012 s-a dedicat specialitatii alese „diabet, nutritie si boli metabolice”. Astfel a descoperit pasiunea pentru nutritie, ulterior concentrandu-se pe aspectul epidemiei mondiale de supraponderalitate si obezitate

“Alimentația a devenit în zilele noastre una dintre cele mai mari provocări. Și ceea ce știm cu toții e că de fapt că nu prea știm ce mâncăm. Vom discuta despre tentatiile alimentatiei, diferenta intre fast food si mancarea facuta in casa. Vom discuta despre alimentatia omului modern, cum sa ne organizam alimentatia in lipsa timpului si, de asemenea, vom vorbi despre curentul lowcarb, care sunt beneficiile si riscurile.”

.

20:30 – 21:00 – ECHILIBRUL IN VIATA PRIN FITNESS – RAZVAN SINDELARU

Razvan Sindelaru – Maestru Emerit al Sportului, multiplu campion national si international la Fitness si Culturism, cu o experienta de peste 20 de ani in domeniul fitness-ului. Absolvent al Facultatii de Educatie Fizica si Sport in cadrul Universitatii ”Spiru Haret” si absolvent curs instructor sportiv in culturism si fitness in cadrul F.R.C.F.

“Vei obține  echilibrul dorit între sănătate și mișcare doar practicând  sportul, indiferent de ce activitate fizică alegi să desfășori,  într-un mod conștient. Conștient de forma ta fizică actuală, de limitele propriului organism. Și mai ales conștient că modalitățile reale prin care îți poți îmbunătăți starea de sănătate și înfățișarea sunt doar acelea potrivite ție și particularităților corpului tău. Fitnessul este o disciplină complexă, putem spune chiar o întreagă filosofie, ale cărei elemente susțin o dezvoltare fizică armonioasă, o creștere a forței și a rezistenței corpului și contribuie la sănătatea psiho emoțională, prin sporirea încrederii în sine și a capacității de concentrare și prin reducerea unor stări de anxietate și depresive.”

 

PARTICIPAREA LA ACEST WORKSHOP ESTE GRATUITA

Din acest motiv, LOCURILE SUNT LIMITATE si pentru ca ne dorim ca toti cei interesati sa aiba acces, va rugam sa completati formularul de inscriere de mai jos, pentru ca noi sa va putem contacta si rezerva un loc.

LA FINALUL WORKSHOP-ULUI VETI PRIMI O DIPLOMA DE PARTICIPARE

Fitness Education

Adresa: Calea Rahovei nr. 201

CHIOREAN LIVIU

PSIHOLOG SPORTIV, PSIHOLOG CLINICIAN
null

Cătălin Boeriu

Lector Universitar

Valentin Silvestru

PSIHOLOG CLINICIAN SI PSIHOTERAPEUT

Dr Daniela Stegaru

Trainer Curs Nutritie

Razvan Sindelaru

Trainer Curs Instructor Fitness

Autorizatie

autorizatie_instructor_de_fitness

Certificate

certificat_1
certificat_2
certificat_3

Acreditari

Contact

Date de contact

0747 227 878

office@fitness-education.ro

Calea Rahovei nr. 201

Program apeluri telefonice: Lu-Vi: 10:00 - 18:00

    Inscrie-te acum !