Workshop Step-All Around

Perioada workshop

In curand!

Pret curs: 300 lei

Oferta inscriere

Bonusuri

  • Acces GRATUIT 3 luni la o platforma privata
  • 3 CD-uri cu muzica step
  • DVD cu peste 200 de exercitii video
  • GHID Marketing Instructor Aerobic
  • E book uri CADOU
  • Vouchere Reducere Fitness Education School
Bonusuri cu valoare de peste 200 lei

Acreditari

Fitness Education School organizeaza workshop-ul „Step all-around”, o sesiune de lucru ce imbina teoria cu practica si pune step-ul in centrul atentiei.

Un accesoriu de baza al aerobicului, stepul este sigur, rezistent, se potriveste pentru activitati de grup si activitati individuale, poate „duce” deopotriva pasi de dans, exercitii functionale, aerobic de baza sau chiar elemente de gimnastica.

Se integreaza perfect in antrenamentele personale si poate face deliciul claselor pe muzica, iar rezistenta sa in timp, chiar si in conditii de utilizare intensa, il face cu atat mai mult un accesoriu de baza (si de incredere) al salilor de sport.

Va asteptam la un workshop in care vom pune stepul in centrul atentiei, acolo unde merita sa ii fie locul.

Workshopul dureaza 2 zile si este structurat astfel incat sa atinga patru puncte cheie, absolut necesare unui instructor:

1. Aerobic: muzica, cuieng, pasi (portofoliu din aerobic, dance, combat etc.), constructia coregrafica, predarea si elementele de siguranta in folosirea stepului; Revenire asupra elementelor de baza studiate la cursul de instructor aerobic, inclusiv asupra predarii bilaterale

2. Functional/ antrenamente de remodelare: utilizarea stepului in antrenamentele functionale de grup sau individuale cu tehnica de executie si portofoliu de exercitii pe grupe musculare

3. Anatomie si biomecanica:
– sistemul muscular, osos si articular si afectiunile asociate cu acestea intalnite cel mai des la clienti
– adaptarea antrenamentului cu step la categoriile vulnerabile de clienti (persoane cu afectiuni diverse, copii, seniori, persoane aflate in recuperare)

4. Dance, freestyle & freedom:  coregrafii concepute pe aerobic, functional si dance

Taxa Workshop Step All Around:

250 lei – pentru absolventii cursurilor organizate de Fitness Education School (indiferent daca au urmat la FES curs de aerobic, de fitness, de dans sau de nutritie)

300 lei – pentru instructorii din afara scolii

Clubul Sportiv Ciprian Sora

Adresa: in incinta Salii Polivalente, etaj 1
Calea Piscului nr.10, Sector 4

Formatori

null

Dana Badea

Trainer Fitness Education School

Dana Badea este instructor de aerobic si fitness cu acreditari recunoscute de Ministerul Educatiei si de Ministerul Muncii din Romania precum si de asociatiile europene de profil, avand competente in sustinerea antrenamentelor de grup de tip aerobic, functional, step, dans activ si consilierea clientilor in regim de antrenor personal.

Printre acreditarile sale se numara si cea de instructor international Kangoo Jumps, Zumba si Bokwa.

Dana a practicat gimnastica in copilarie si adolescenta, ulterior axandu-si activitatea sportiva pe clasele de tip aerobic si dans, pe antrenamentele de tip functional si pe antrenamentele cu greutati.

Dincolo de pasiunea pentru sport, Dana Badea este de profesie jurnalist, cu specializare post-universitara in Comunicare si Relatii Publice.

Cariera sa in domeniul comunicarii publice a mers in paralel cu activitatea sportiva, activand vreme de aproape 15 ani ca expert in gestionarea relatiilor cu presa, in organizarea de evenimente si in elaborarea si implementarea de strategii de comunicare si de imagine. De asemenea, colaborarea in proiecte cu finantare europeana i-a adus calitatea de expert de tip A in diseminare si relatii publice.

In domeniul formarii, Dana are competente recunoscute de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei, fiind specializata ca formator si avand dreptul de a proiecta si implementa stagii de formare.

Contact

Date de contact

0747 227 878

office@fitness-education.ro

Sala Polivalenta, etaj 1 - Calea Piscului, nr 10, sector 4

Program apeluri telefonice: Lu-Vi: 10:00 - 18:00

Inscrie-te acum!