Lifestyle and motivation coaching

Perioada workshop

19 Noiembrie – 11 Decembrie 2016

Pret curs: 500 lei

Bonusuri

1. Acces GRATUIT 3 luni la o platforma privata

2. 3 CD-uri cu muzica step

3. DVD cu peste 200 de exercitii video

Acreditari

Esti pasionat de fitness si de stilul acesta de viata sanatos – bine! Ai facut un pas inainte si te-ai certificat ca instructor de fitness – mai bine!

Ai terminat cursurile si nu vrei sa fii doar un alt instructor care sta intr-o sala si isi iroseste mare parte din timp stand in picioare sau rezemat de un aparat?

Daca te simti blocat intr-un cerc vicios din care nu ai scapare si simti cum mediocritatea te cuprinde, atunci ai ajuns in locul potrivit pentru ca Fitness Education School sustine dezvoltarea continua a instructorilor.

In parteneriat cu Fusion Sport si avand conferentiar pe Florin Cujba, Fitness Education School vine cu primul seminar de motivational and lifestyle coaching. Conceptul acesta vine pentru prima oara in Romania, dupa aproape 10 ani de succes in SUA si propune o abordare sistematica pentru a ajuta specialistii din domeniul fitness-ului sa inteleaga nevoile clientilor, interesele si orientarile personale, pentru a folosi informatiile in atingerea obiectivelor.

La finalul acestui seminar care este exclusiv conceput pentru instructorii de fitness participantul va dobandi cunostinte practice si teoretice astfel incat:

1. va sti sa stapaneasca procesele de coaching necesare pentru comunicarea cu clientii si motivarea acestora;

2. va sti sa angreneze clientii intr-un proces continuu de dialog, bazat pe date concrete referitoare la: informatii despre programul de fitness, nevoile si interesele acestora in privinta sanatatii si dezvoltarii interioare;

3. va sti cum sa creasca increderea acestora in programul de fitness si poate cel mai important,  va ajuta clienti sa dezvolte profilul stilului propriu si dezvoltarea acestuia.

Vrei sa ai clienti fericiti si impliniti, mereu motivati si concentrati sa isi atinga obiectivele in fitness? Vrei sa fii in controlul procesului de comunicare si sa te asiguri ca transmiti mesajul corect si ca obtii reactiile dorite de la clienti? Vrei sa fii eficient, productiv si profitabil in acest busines?

Daca DA, atunci inscrie-te ACUM la cursul de motivational and lifestyle coaching!

Taxa Workshop Lifestyle and Motivation Coaching

500 lei

Sky Wellness in Sky Tour

Instructori

null

Florin Cujba

Trainer Fitness Education School

Contact

Date de contact

0747 227 878

office@fitness-education.ro

Program apeluri telefonice: Lu-Vi: 10:00 - 18:00

    Inscrie-te acum!