Castigatori Spring Fitness Model

avram-gheorghe

Avram Gheorghe Ion

558 voturi
Consider ca sunt potrivit pentru a deveni Spring Fitness Model 2015 pentru ca iubesc sportul si imi inspir clientii cu care lucrez sa adopte un stil de viata sanatos legat de o alimentatie echilibrata si variata.

Varsta: 32 ani
Greutate: 74 kg
Inaltime: 1.7 m

Antrenamentul preferat este cel de abdomen, deoarece eu consider ca aceasta grupa face diferenta.

Prefer antrenamentul cu greutati deoarece ajuta cel mai repede la formarea unui corp armonios si bine definit iar la sala merg de 6 ori pe saptamana!

„Nici o zi fara sport!”
sabou-adina

Sabou Adina

677 voturi
Sunt potrivita pentru a deveni Spring Fitness Model, deoarece depun efort constant pentru a ma mentine, sunt foarte multumita de rezultate si sper din suflet sa fiu un motiv/exemplu pentru cei care inca nu stiu cat de important este sportul si alimentatia in viata noastra.

Varsta: 26 ani
Greutate: 52 kg
Inaltime: 1.65 m

Antrenamentul preferat este alcatuit din exercitii de fitness si cardio cat mai mult.
Antrenamentele pentru picioare si posterior sunt preferatele mele (sqauts in special), care le fac de 2 ori pe saptamana. Merg la sala 5-6 ori pe saptamana.

„Mereu mi-am dorit sa ajung unde mi-am propus, sa dau ce e mai bun, iar cand vezi rezultate, te motivezi si vrei tot mai mult.”

ilie-adrian-03

Ilie Adrian

114 voturi
Sunt potrivit pentru a deveni Spring Fitness Model datorită calitatile mele fizice, am un corp bine lucrat, armonios si pt ca sunt un exemplu pentru elevii mei, îndemnandu-i către o viata cat mai sanatoasa.

Varsta: 31 ani
Greutate: 84 kg
Inaltime: 1.87 m

Antrenamentul meu preferat este cel in care-mi lucrez pieptul, deoarece este grupa care se vede cel mai frumos la un corp.

Prefer antrenamentele grele, duse pana la limita, de 5, maxim 6 ori pe saptamana, cu o zi de pauza.

„Work hard and be the best!”

Castigatori Summer Fitness Model

gheorghe-marius

Gheorghe Marius-Florentin

401 voturi
Consider ca sunt potrivit pentru a deveni Summer Fitness Model 2015 pentru ca sunt adeptul unui stil de viata sanatos, iubesc sportul si imi doresc sa motivez si alte persoane in acest sens.

Varsta: 28 ani
Greutate: 86 kg
Inaltime: 1.8 m

Imi place foarte mult sa antrenez umerii si abdomenul, consider ca te scot cel mai bine in evidenta si ofera un aspect armonios corpului.

Fac sport in fiecare zi si prefer antrenamentele HIIT pentru ca mi se par cea mai eficienta forma de antrenament cand vine vorba de arderea grasimilor.

„Durerea este temporara. Aceasta poate dura un minut, o ora, o zi sau un an, dar in cele din urma se va opri si altceva ii va lua locul. Insa, daca renunti, dureaza pentru totdeauna.”

macovei-mihai-03

Macovei Mihai Daniel

652 voturi
Sunt potrivit pentru a deveni Summer Fitness Model, deoarece imi propun sa promovez miscarea. In ultimii ani, tot mai multi oameni au inceput sa faca sport. Vreau sa ridic stacheta cât mai mult in acest domeniu. Sala este pasiunea mea cea mai mare. Acolo pot sa stau si 12 ore consecutiv. Asta pentru ca imi place sa lucrez cu oamenii si vreau sa impartasesc din experienta mea.

Varsta: 26 ani
Greutate: 80 kg
Inaltime: 1.79 m

Antrenamentul cel mai greu din punctul meu de vedere antrenamentul de umeri, dar cel mai mult imi place sa lucrez pieptul.
Am antrenamente de forta si ma antrenez de 4 ori pe saptamana.

„Cand iti vine sa renunti, aminteste-ti de ce ai inceput!”

nagy-klara

Nagy Klara

357 voturi
Sunt potrivita pentru a deveni Summer Fitness Model 2015, pentru ca sunt o persoana foarte activa, energica, viata mea este plina de miscare, nu pot sa-mi imaginez o zi fara miscare, îi inspir oamenii din jurul meu sa adopte un stil de viata sanatos, din care nu poate sa lipseasca sportul zilnic pentru sanatate.

Varsta: 27 ani
Greutate: 58 kg
Inaltime: 1.72 m

Antrenamentul meu preferat este cel pentru muschii „CORE”, care lucreaza musculatura profunda abdominala (cel mai intens pe transversul abdominal), adica corsetul trunchiului. Imi plac si antrenamentele functionale, care folosesc greutatea corpului si miscari libere.
Fac sport de 2 ori/zi, adica de 12-14 ore/saptamana.Pe langa orele zilnice de Pilates si Step Aerobic pe care le tin, mai joc si baschet, fac escalada, excursii cu bicicleta. Prefer antrenamentele de Pilates (unde accentul se pune pe respiratie, pe constientizare minte-corp, pe musculatura „CORE” etc.), circuitele si antrenamentele functionale pe intervale de timp.

„Take care of your body. It’s the only place you have to live.” – Jim Rohn No pain, no gain.”

balaban-sergiu

Balaban Sergiu

75 voturi
Consider ca sunt potrivit pentru a deveni Summer Fitness Model 2015 pentru ca iubesc sportul, il consider un stil de viata si mi-ar placea sa inspir cat mai multe persoane pentru a adopta un mod de viata sanatos.

Varsta: 26 ani
Greutate: 83 kg
Inaltime: 1.83 m

Antrenamentul meu preferat este cel in care lucrez pieptul, deoarece este partea care da un aspect placut corpului meu, dar nu neglijez nici o grupa musculara.
Prefer antrenamentele cu greutati in sala de fitness deoarece ma ajuta sa-mi dezvolt armonios corpul, dar si la definire. Merg la sala de 5-6 ori pe saptamana!

„Train the body to discipline the mind!”

Parteneri