Termeni si conditii Oferte Speciale

Perioada de desfasurare a campaniei OFERTE SPECIALE:

05 Ianuarie – 28 Februarie

!Preturile pachetelor din campania OFERTE SPECIALE nu se cumuleaza cu alte reduceri sau vouchere promotionale!
Aveti la dispozitie 5 zile pentru a achita Jumatate din contravaloarea pachetului ca sa va puteti asigura locul. Contravaloarea pachetului achizitionat in aceasta campanie NU ESTE RETURNABILA.

Pentru pachetele achizitionate in campania OFERTE SPECIALE, va puteti inscrie la cursurile care vor rula pana la finalul lunii Februarie 2021, perioada in care va trebui sa participati la cursurile achizitionate si sa le finalizati (exceptie facand cursurile de Tehnician Nutritionist care vor trebui incepute in aceasta perioada, finalizarea lor facandu-se la sfarsitul celor 6 luni in care se va desfasura cursul)

 

Modalitati de plata:

Pentru a beneficia de oferta OFERTE SPECIALE, trebuie sa achitati JUMATATE DIN CONTRAVALOAREA PACHETULUI in contul firmei, in maxim 5 zile de la inscrierea pe site.

In cazul aparitiei unei boli sau afectiuni pe parcursul cursului sau pana la inceperea cursului, taxa nu va va fi returnata dar vi se va oferi posibilitatea de a participa la un alt curs dupa cum urmeaza: in cazul unei afectiuni va vom putea reprograma la un alt curs/ workshop intr-o perioada de maxim 6 luni; in cazul sarcinii va vom putea reprograma la un alt curs/ workshop intr-o perioada de maxim un an si jumatate. In acest caz solicitam un certificat medical eliberat de un medic competent care sa ateste situatia medicala.

Nu ne facem responsabili in nici un fel de boala sau afectiune aparuta in timpul cursului.

Va recomandam ca pentru inscrierea la curs sa fiti in forma si sa aveti o stare generala a sanatatii buna. Prin inscrierea dvs. la curs va exprimati acordul privind recomandarea noastra si confirmati faptul ca sunteti apti din punct de vedere fizic si al sanatatii pentru a participa la curs si ca sunteti de acord cu faptul ca nu ne facem responsabili de nici o boala sau afectiune pe care ati putea sa o dobanditi in timpul cursului.

Odata inscris, cursantul se obliga sa participe la curs.

Înregistrarea a mai mult de 10% absenţe nemotivate sau 25% absenţe motivate din durata totală a programului conduce la pierderea dreptului cursantului de a susţine examenul de absolvire.

Cursantul poate sustine examenul de absolvire doar in urma dovedirii, prin acte, absolvirea liceului, cu sau fara diploma de Bacalaureat.

In cazul in care cursantul nu poate sustine examenul la finalul cursului la care s-a inscris, cursantul are la dispozitie un termen de maxim 12 luni de la finalizarea cursului, pentru a sustine examenul doar in urma achitarii unei taxe de reexaminare de 300 ron.

Ne rezervam dreptul de a schimba continutul, orele, datele, locatia si profesorii acestui curs.

Va rugam sa respectati regulile si regulamentul pe parcursul intregii durate a cursului dupa cum urmeaza:

– sa participati si sa sustineti examenul de finalizare a cursului la data programata iar in situatia in care nu se prezinta, cursantul intelege sa sustina pe cheltuiala sa examenul la o data la care va fi reprogramat in urma depunerii unei cereri in acest sens, dar nu mai tarziu de 12 luni de la data absolvirii cursului.

– sa utilizati resursele materiale, tehnice şi alte asemenea, potrivit scopului şi destinaţiei acestora şi numai în cadrul procesului de formare profesională, evitând degradarea, deteriorarea sau distrugerea acestora

– sa păstrati ordinea, curăţenia şi disciplina pe parcursul frecventării cursurilor de formare profesională

– faptul ca sunteti raspunzator de prejudiciul cauzat celeilalte parti si sunteti obligat sa reparati acest prejudiciu, in conditiile legii ( in maxim 15 zile de la savarsirea faptei )

– sa respectati cadrele didactice, sa va conformati la regulamentului prescris de acestia, sa aveti un comportament adecvat fata de profesori, cursanti si toti angajatii salii unde se desfasoara cursul. In caz extrem, puteti fi exmatriculat de la curs.

Pe durata cursurilor se vor face poze si filmari, care sunt considerate materiale promotionale ce apartin de drept Scolii Fitness Education School, astfel incat sa se poata folosi de aceaste in diverse scopuri de promovare si marketing. Acceptand termenii si conditiile se considera automat ca sunteti de acord sa apareti in aceste materiale si ca nu aveti nici o problema sa fiti tag-uit in retelele sociale. In cazul in care nu doriti acest lucru va trebui sa ne trimiteti o notificare scrisa in acest sens pe adresa de mail office@fitness-education.ro.

Frecventarea programului de formare profesionala pe intreaga perioada este obligatorie. Participarea la toate orele cursului este obligatorie si absenta la mai mult de 25% din durata cursului conduce la pierderea dreptului cursantului de a sustine examenul de absolvire. In cazul aparitiei unei boli sau afectiuni pe parcursul cursului participantul se obliga sa aduca o scutire medicala eliberata de un medic competent.

Prin acceptarea termenilor si conditiilor se considera automat ca ati citit, ati inteles si ati acceptat continutul acestei campanii.

 

ACORD CU PRIVIREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL GDPR

Prin natura si procedurile serviciilor/produselor furnizate de SC Fitness Education Trading SRL („produsele” sau „serviciile SC Fitness Education Trading SRL”), utilizatorii acestora (“Clienti” sau „Utilizatori”) transmit anumite date personale utilizate pentru a asigura furnizarea si desfasurarea conform prevederilor legale si procedurilor proprii, in conditii optime si in siguranta a serviciilor.  Protejarea datelor cu caracter personal ale clientilor SC Fitness Education Trading SRL si pastrarea acestora in siguranta este una din preocuparile importante ale SC Fitness Education Trading SRL si agentilor, partenerilor, subcontractantilor implicati in furnizarea serviciilor.

Acesti parteneri contractuali isi desfasoara activitatea comerciala si in Romania, iar acestora le pot fi furnizate datele dumneavoastra cu caracter personal pentru a fi folosite in limita obligatiilor  pe care si le-au asumat fata de societate. Datele cu caracter personal pe care le divulgam catre persoanele imputernicite de noi cu prelucrarea lor sunt limitate la minimul necesar de date cu caracter personal in vederea realizarii serviciilor respective si, totodata, le solicitam sa nu foloseasca datele cu caracter personal in niciun alt scop.