Termeni si conditii

Odata inregistrat, cursantul se obliga sa participe la curs.

Înregistrarea a mai mult de 10% absenţe nemotivate sau 25% absenţe motivate din durata totală a programului conduce la pierderea dreptului cursantului de a susţine examenul de absolvire.

Aveti la dispozitie 7 zile pentru a achita prima rata in valoare de 500 ron din pretul cursului ca sa va puteti asigura locul. Taxa de participare nu este returnabila, exceptie facand cazurile de boala. In aceste cazuri solicitam un certificat medical eliberat de un medic competent. Ultima zi in care participarea poate fi anulata in caz de boala este cu 10 zile inainte de inceperea cursului. Dupa acest termen, taxa de participare este nereturnabila.

In cazul aparitiei unei boli sau afectiuni pe parcursul cursului sau pana la inceperea cursului, taxa nu va va fi returnata dar vi se va oferi posibilitatea de a participa la un alt curs dupa cum urmeaza: in cazul unei afectiuni va vom putea reprograma la un alt curs/ workshop intr-o perioada de maxim 6 luni; in cazul sarcinii va vom putea reprograma la un alt curs/ workshop intr-o perioada de maxim un an si jumatate. In acest caz solicitam un certificat medical eliberat de un medic competent care sa ateste situatia medicala.

Nu ne facem responsabili in nici un fel de boala sau afectiune aparuta in timpul cursului.

Va recomandam ca pentru inscrierea la curs sa fiti in forma si sa aveti o stare generala a sanatatii buna. Prin inscrierea dvs. la curs va exprimati acordul privind recomandarea noastra si confirmati faptul ca sunteti apti din punct de vedere fizic si al sanatatii pentru a participa la curs si ca sunteti de acord cu faptul ca nu ne facem responsabili de nici o boala sau afectiune pe care ati putea sa o dobanditi in timpul cursului.

Cursantul poate sustine examenul de absolvire doar in urma dovedirii, prin acte, absolvirea a 12  clase.

In cazul in care cursantul nu poate sustine examenul la finalul cursului la care s-a inscris, in termen de maxim 12 luni de la finalizarea cursului, va sustine examenul doar in urma achitarii unei taxe de reexaminare de 300 ron.

Ne rezervam dreptul de a schimba continutul, orele, datele, locatia si profesorii acestui curs.

Va rugam sa respectati regulile si regulamentul pe parcursul intregii durate a cursului dupa cum urmeaza:

– sa participati si sa sustineti examenul de finalizare a cursului la data programata iar in situatia in care nu se prezinta intelege sa sustina pe cheltuiala sa examenul la o data la care va fi reprogramat in urma depunerii unei cereri in acest sens, dar nu mai tarziu de 6 luni de la data absolvirii cursului. Taxa de reexaminare este in valoare de 300 lei.

– sa utilizati resursele materiale, tehnice şi alte asemenea, potrivit scopului şi destinaţiei acestora şi numai în cadrul procesului de formare profesională, evitând degradarea, deteriorarea sau distrugerea acestora

– sa păstrati ordinea, curăţenia şi disciplina pe parcursul frecventării cursurilor de formare profesională

– ca sunteti raspunzator de prejudiciul cauzat celeilalte parti si sunteti obligat sa reparati acest prejudiciu, in conditiile legii ( in maxim 15 zile de la savarsirea faptei )

– sa respectati cadrele didactice, si va conformati la regulamentul prescris de acestia, sa aveti un comportament adecvat fata de profesori, cursanti si toti angajatii salii unde se desfasoara cursul. In caz extrem, puteti fi exmatriculat de la curs.

Pe durata cursurilor se vor face poze si filmari, care sunt considerate materiale promotionale ce apartin de drept Scolii Fitness Education School si sponsorilor acestora de la momentul desfasurarii cursului, astfel incat sa se poata folosi de aceaste in diverse scopuri de promovare si marketing. Acceptand termenii si conditiile se considera automat ca sunteti de acord sa apareti in aceste materiale si ca nu aveti nici o problema sa fiti tag-uit in retelele sociale. In cazul in care nu doriti acest lucru va trebui sa ne trimiteti o notificare scrisa in acest sens pe adresa de mail office@fitness-education.ro.

Frecventarea programului de formare profesionala pe intreaga perioada este obligatorie. Participarea la toate orele cursului este obligatorie si absenta la mai mult de 25% din durata cursului conduce la pierderea dreptului cursantului de a sustine examenul de absolvire. In cazul aparitiei unei boli sau afectiuni pe parcursul cursului participantul se obliga sa aduca o scutire medicala eliberata de un medic competent.

Prin acceptarea termenilor si conditiilor se considera automat ca ati citit, ati inteles si ati acceptat continutul acestui curs.