Sorin Obersterescu este un antreprenor in lumea sportului, cu o experienta de peste 15 ani in sportul de performanta si peste 8 ani de experienta in lumea Fitness-ului.

Performantele sale ca si profesionist au inceput sa apara in anul 2017 cand a castigat premiul juriului in cadrul revistei Mens Health, iar in 2018 a castigat la categoria Fitness Model locul 1 la competitia Bali Muscle Beach IFBB PRO.

In prezent pe langa activitatea de antrenor personal pe care o desfasoare in saliile de fitness din Timisoara, este un excelent organizator de evenimente sportive si bootcamp-uri, avand in anul 2021 peste 250 de oameni care l-au insotit in evenimentele organizate de el!

In perioada pandemiei a ajuns cunoscut la nivel national pentru antrenamentele live pe care le-a sustinut pe platformele de social media, fiind cele mai de succes antrenamente transmise live in perioada de pandemiei cu peste 100.000 de vizualizari per antrenament!

Acreditat ca si Personal Trainer LVL 1, Personal Trainer LVL2, Suspension Training, Bosu Training, Masterclass de Psihologie, Evenimente de dezvoltare personala, Sorin va asteapta la Cursul de Instructor Fitness & Personal Trainer ca sa va impartaseasca din experienta lui si sa va initieze in tainele antrenamentului personal.