Specialisti in nutritie

Dr. Silvia Nicoleta Mirica

Absolventa a Facultatii de Medicina Generala din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie Victor Babes – Timisoara (promotia 1999), a Facultatii de Nutritie si Dietetica din cadrul Universitatii de Vest Vasile Goldis – Arad (promotia 2014) si sefa de promotie la Masteratul de Nutritie Clinica si Comunitara din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie Victor Babes – Timisoara (promotia 2015), medic specialist, Doctor in Stiinte Medicale, Silvia Nicoleta Mirica are o vasta experienta didactica obtinuta in timpul celor peste 10 ani de predare in cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie Victor Babes Timisoara.

Activitatea de cercetare stiintifica s-a concretizat in peste 55 de lucrari stiintifice prezentate la Conferintele nationale si internationale, 5 dintre acestea fiind distinse cu diferite premii la conferinte internationale.

In ultimii ani activeaza in cadrul firmei proprii in care desfasoara activitati specifice de consiliere nutritionala, integrate in programe personalizate de intretinere corporala. Competenta dobandita in cadrul studiilor universitare si experienta practica in activitatea de consiliere nutritional au sprijinit-o in activitatea sportive si competitionala. Astfel, doamna dr. Silvia Nicoleta Mirica din 1984 practicanta de karate shotokan.

In ultimii 4 ani a reluat activitatea competionala castigand numeroase competitii interne si international si obtinand titlul de campioana mondiala, nationala si de vice-campiona europeana.

Andreea Lazar

Ma numesc Andreea Lazar si sunt nutritionist-dietetician.

Pasiunea si curiozitatea pentru alimente si hrana sanatoasa m-au determinat ca in urma cu 8 ani, dupa nasterea celui de-al doilea copil, sa las deoparte invatamantul (eram profesoara de fizica) si sa pornesc intr-o alta directie  de dezvoltare profesionala.

Sunt Licentiata in Nutritie si Dietetica din cadrul UMF Timisoara si absolventa de Master in Nutritie Clinica si Comunitara din cadrul aceleiasi facultati.

Am avut sansa si bucuria sa lucrez la Centrul C. Serban din Buzias pentru copiii cu diabet zaharat  tip I unde am tinut lectii despre alimentatia dietetica in DZ tip I la copiii si insotitorii acestora.

Ma dedic in totalitate persoanelor care mi se adreseaza pentru consiliere nutritionala, atat celor cu exces ponderal cat si persoanelor cu patologii diverse (Diabet zaharat, Sindrom metabolic, Hiperuricemie etc)

Cred cu tarie ca printr-o alimentatie corecta si diversificata, prin alegerea hranei de buna calitate, printr-un mod sanatos de viata si gandire, printr-un echilibru intre minte, corp si suflet putem sa ne asiguram o viata frumoasa si sanatoasa.

Toate cunostintele mele sunt indreptate spre educarea si invatarea unui mod corect de hrana, a unei diete si nutritii echilibrate pentru evitarea unor carente sau boli cu care se confrunta lumea actuala.

Sa fim sanatosi si frumosi!