fbpx

Bogdan Matesan

Este un sportiv de performanta cu multiple medalii la concursuri de Powerlifting si Culturism in Romania si Strainatate.

Provine dintr-o familie de sportivi de performanta, iar acest lucru l-a determinat inca de la 7 ani sa practice diferite sporturi (fotbal 7 ani, triatlon).

Din 2005 cocheteaza cu antrenamentele in sala de Fitness. Din anul 2008 Bogdan s-a apucat de de Powerlifting, iar dupa primele 6 luni de antrenament a reusit sa castige locul 2 la un concurs de profil.

La 2 ani distanta a inceput sa practice si Culturismul, concurand in tara si Strainatate la concursuri de profil. In prezent este medaliat de 7 ori cu medalie de aur, iar la ultimul concurs international la care a participat MS & MR UNIVERSE s-a clasat pe locul 2.

De asemenea, Bogdan Matesan lucreaza ca antrenor de fitness, personal trainer si scrie in articole de nutritie si fitnes pentru diferite publicatii. El iti va arata importanta antrenamentului in sala de Fitness, si importanta nutritiei pentru un sportiv si cum trebuie aceasta adaptata in functie de activitatiile fizice practicate.

Iulian Dinu

In cadrul Fitness Education School ma dedic sa iti deschid noi orizonturi in ce priveste activitatea de Instructor de Fitness, Instructor de Aerobic sau Aqua Gym.

Cu o experienta de 7 ani in domeniul fitness-ului si din pozitia de Manager al scolii de fitness Fitness Education School iti voi dezvalui cum poti atinge succesul ca si antrenor.

Am absolvit Universitatea Spiru Haret, specializarea Kinetoterapie si Motricitate Speciala si Masterul Managementul Serviciilor de Sanatate din cadrul A.S.E, dar si Postuniversitar – Cursul de Preparator Fizic in cadrul Universitatii Nationale de Educatie Fizica si Sport.

Am urmat numeroase cursuri si workshop-uri in domeniul sportiv si management si sunt dispus sa-ti transfer din cunostintele mele in cadrul cursurilor organizate de Fitness Education School.

Anca Maria Oltean

Anca Maria Oltean este licențiată în Kinetoterapie din anul 2001 în cadrul Universității din Oradea, Facultatea de Educație Fizică și Sport. A finalizat masterul în Managementul serviciilor de sănătate în cadrul Facultății de Medicină din Oradea în anul 2018, iar în prezent este doctorandă a Universității Naționale de Educație Fizică și Sport București.
Este asistent universitar al Universității din Oradea, la catedra de Kinetoterapie limba română și engleză. Este membră a Colegiului Fizioterapeuților din România, filiala Bihor.

Are o experiența profesională de peste 18 ani, care a fost îmbogățită pe parcursul anilor cu diferite cursuri de formare profesională atât în țară cât și în străinătate cât și prin activitatea din cabinetul individual de kinetoterapie din Oradea.
Predă modulul de anatomie din cadrul cursului Instructor Fitness și Personal Trainer marca Fitness Educațion School din Oradea, din anul 2018 și este membru onorific în cadrul Asociației Internaționale de Psihologie, Nutriție, Sport și Fitness.

Parteneri