Cursuri Acreditate Targu Mures

null
Curs Instructor Fitness & Personal Trainer
2 - 24 Noiembrie 2019
detalii curs
null
Curs Tehnician Nutritionist
26 Octombrie 2019 - 26 Aprilie 2020
detalii curs

Fitness Education School

Fitness Education School este una dintre cele mai mari scoli de fitness din Romania. Dorinta de a excela in domeniul serviciilor sportive si de sanatate, ne-au determinat sa ne extindem pe intreg teritoriul tarii, fiind prezenti, prin intermediul cursurilor acreditate organizate, in Bucuresti, Oradea, Cluj, Hunedoara, Iasi, Timisoara, Ploiesti, Brasov, Constanta, Targu-Mures, Sibiu.

Scoala de fitness Fitness Education School pune la dispozitia dumneavoastra o gama diversificata de cursuri autorizate care ofera, pe langa tehnicile particulare fiecarui domeniu abordat conform metodologiei cursului, si asistenta pentru dezvoltarea unui business de succes in domeniul sportului si al sanatatii, dar si programe de dezvoltare personala continua pe anumite discipline, seminarii, workshop-uri ori alte materiale informative in cadrul blogului Fitness Education School.

Cursurile acreditate de Instructor de Fitness si Personal Trainer, Instructor Aerobic, Instructor de Dans, Tehnician Nutritionist sunt construite intr-o maniera extrem de angajatoare, creand o legatura puternica intre participantii la cursuri si master traineri, oferind un mediu de invatare relaxat.

Lansata pe piata din Romania din pasiunea pentru sport, sanatate, excelenta, scoala de cursuri autorizate in domeniul sportului si al sanatatii, Fitness Education School, a format aproximativ 1000 de cursanti, bazandu-se pe filozofia: suntem intotdeauna deschisi sa oferim suport, know-how si un zambet sincer tuturor celor care trec pragul scolii.

Intotdeauna prietenosi, fresh si zambitori, master trainerii Fitness Education School sunt adevarati profesionisti in disciplinele pe care le predau, fie ca vorbim de campioni mondiali, europeni sau nationali la fitness si culturism, instructori cu o vasta experienta in domeniu sau medici specialisti de la cele mai importante institutii medicale. Misiunea noastra este sa fim primii in tot ceea ce facem.

Cursantii pot opta si pentru acreditare internationala suplimentara (insclusiv SUA) din partea celor doua institutii recunoscute la nivel european si mondial: EFA (European Fitness Association) si EHFA (European Health and Fitness Association).

Acreditari

Autorizatii

autorizatie_instructor_de_fitness
autorizatie_tehnician_nutritionist

Testimoniale cursanti

Formatori Targu Mures

null

Claudia Gorea

Trainer Curs Instructor Fitness >>

Pasiunea mea pentru sanatate si dezvoltare personala a pornit de la dorinta de a ajuta oamenii din jurul meu. Sunt de profesie asistenta medicala, cu o experienta de peste 31 in domeniul medical, insa mi-am propus sa trec la urmatorul nivel...

null

Pop Paul Alexandru

Trainer Curs Instructor Fitness >>

Biografia mea in ceea ce priveste sportul incepe in curtea scolii primare jucand fotbal ,o ramura sportiva de care am fost tot mai pasionat ,in cele din urma activand la un Club Sportiv A.S.A timp de aproape 3 ani ...

null

Iulian Dinu

Trainer Curs Instructor Fitness Targu Mures>>

Cu o experienta de 7 ani in domeniul fitness-ului si din pozitia de Manager al scolii de fitness Fitness Education School iti voi dezvalui cum...

null

Liana Contiu

Trainer Curs Nutritie Targu Mures >>

Am fost intotdeauna pasionata de un stil de viata sanatos, bazat pe o nutritie corecta, sport si odihna. De aceea am absolvit Facultatea de Nutritie si Dietetica din cadrul...

Bonusuri cursuri

  • Pachet Student (manual + caiet + pix)
  • Acces 6 luni Platforma Privata
  • E-book-uri CADOU
  • Pachet Antrenor (geanta + tricou + shaker + suplimente) oferite de Xnutrition
  • Premiu surpriza de la sponsori
  • Discount oferit de colaboratorii Fitness Education School

Cateva motive pentru care sa faci cursurile la noi!

  • Cel mai mic pret din Romania
  • Plata cursurilor in rate
  • Singura Scoala de Fitness din Romania acreditata de IBFF (International Body Building and Fitness Federation)
  • Cursurile sunt acreditate, atat national, cat si international

Parteneri