Cursuri Acreditate Cluj

null
Curs Instructor Fitness & Personal Trainer
18 Ianuarie - 9 Februarie 2020
detalii curs
null
Curs Instructor Aerobic
Martie 2020
detalii curs
null
Workshop Pilates
16 - 17 Noiembrie 2019
vezi detalii
null
Curs tehnician nutritionist
Februarie 2020
vezi detalii

Fitness Education School

Fitness Education School este una dintre cele mai mari scoli de fitness din Romania. Dorinta de a excela in domeniul serviciilor sportive si de sanatate, ne-au determinat sa ne extindem pe intreg teritoriul tarii, fiind prezenti, prin intermediul cursurilor acreditate organizate, in Bucuresti, Oradea, Cluj, Hunedoara, Iasi, Timisoara, Ploiesti, Brasov, Constanta.

Scoala de fitness Fitness Education School pune la dispozitia dumneavoastra o gama diversificata de cursuri autorizate care ofera, pe langa tehnicile particulare fiecarui domeniu abordat conform metodologiei cursului, si asistenta pentru dezvoltarea unui business de succes in domeniul sportului si al sanatatii, dar si programe de dezvoltare personala continua pe anumite discipline, seminarii, workshop-uri ori alte materiale informative in cadrul blogului Fitness Education School.

Cursurile acreditate de Instructor de Fitness si Personal Trainer, Instructor Aerobic, Instructor de Dans, Tehnician Nutritionist sunt construite intr-o maniera extrem de angajatoare, creand o legatura puternica intre participantii la cursuri si master traineri, oferind un mediu de invatare relaxat.

Lansata pe piata din Romania din pasiunea pentru sport, sanatate, excelenta, scoala de cursuri autorizate in domeniul sportului si al sanatatii, Fitness Education School, a format aproximativ 1000 de cursanti, bazandu-se pe filozofia: suntem intotdeauna deschisi sa oferim suport, know-how si un zambet sincer tuturor celor care trec pragul scolii.

Intotdeauna prietenosi, fresh si zambitori, master trainerii Fitness Education School sunt adevarati profesionisti in disciplinele pe care le predau, fie ca vorbim de campioni mondiali, europeni sau nationali la fitness si culturism, instructori cu o vasta experienta in domeniu sau medici specialisti de la cele mai importante institutii medicale. Misiunea noastra este sa fim primii in tot ceea ce facem.

Cursantii pot opta si pentru acreditare internationala suplimentara (insclusiv SUA) din partea celor doua institutii recunoscute la nivel european si mondial: EFA (European Fitness Association) si EHFA (European Health and Fitness Association).

Acreditari

Autorizatii

autorizatie_instructor_de_fitness
autorizatie_tehnician_nutritionist
autorizatie_instructor_aerobic_si_fitness

Testimoniale cursanti

Formatori Cluj

null

Iulia Chiorean

Trainer Curs Instructor Aerobic Cluj >>

Iulia Chiorean este instructor de fitness si culturism acreditat din anul 2010 de Federatia Romana de Culturism si Fitness. Iulia practica aerobicul si fitnessul de 10 ani, iar de 6 ani este...

null

Cristi Berciu

Trainer Curs Instructor Fitness & Nutritie >>

Salut! Eu sunt Cristi si ma bucur ca esti interesat/a sa urmezi cursul autorizat de Instructor de Fitness si Personal Trainer din Cluj Napoca. Cred ca, urmand cursul in cadrul Fitness Education School, iti...

null

Luisa Maniu

Formator Anatomie Curs Instructor Fitness >>

Buna, sunt Luisa, am 22 de ani si pot sa spun ca am fost intotdeauna adepta unui stil de viata sanatos si fericit, bazat pe o nutritie corecta, sport si odihna.

null

Brigitta Szekely

Trainer curs nutritie >>

Brigitta Szekely are o vasta experienta in domeniul nutritiei de peste 15 ani, datorita activitatii sale specifice de consiliere a pacientilor in cadrul...

Bonusuri cursuri

  • Pachet Student (manual + caiet + pix)
  • Acces 6 luni Platforma Privata
  • E-book-uri CADOU
  • Pachet Antrenor (geanta + tricou + shaker + suplimente) oferite de Xnutrition
  • Premiu surpriza de la sponsori
  • Discount oferit de colaboratorii Fitness Education School

Bonusurile au o valoare de peste 600 lei

Cateva motive pentru care sa faci cursurile la noi!

  • Cel mai mic pret din Romania
  • Plata cursurilor in rate
  • Singura Scoala de Fitness din Romania acreditata de IBFF (International Body Building and Fitness Federation)
  • Cursurile sunt acreditate, atat national, cat si international

Parteneri