fbpx

Dacian Sarivan

A lucrat in zeci de sali din toata tara, iar acum detine propria sala de fitness/functional training.

In cei peste 10 ani de experienta a supus testarii fiecare dieta si metoda de antrenament.

Fost inginer de profesie, a pastrat abordarea stiintifica asupra nutritiei si antrenamentelor.

El te va invata notiunile elementare de nutritie si principiile alcatuirii unui program de antrenament pentru a obtine garantat rezultate. Iti va arata exact ce functioneaza si ce nu.

Aldea Dan Traian

Ma numesc Dan Aldea, am 29 de ani si practic culturismul de la varsta de 16 ani, iar de 12 ani fac perfomanta. De profesie sunt inginer electronist, dar sunt cunoscut in principiu prin prisma sportului care ma pasioneaza.

Dealungul timpului am participat la aproximativ 25 de competitii, incepand de la competitii zonale, pana la Campionatul Mondial si European  (pe vremea cand eram la juniori ).Palmaresul meu numara pana in prezent 3 titluri de campion national , 3 titluri la Cupa Romaniei, un loc 5 la Campionatul Mondial de juniori din 2011, si castigator sau medaliat la diferite  concursuri private din tara cum ar fi Semtex Grand Prix, Pronutrition , Tiger Classic.

Imi place foarte mult sa ma antrenez si sa aplic experienta mea legata de alimentatie, metodica de antrenament, suplimente si cam tot ce implica acest sport.  De aceea ma simt dornic dar si dator sa impartasesc si altor persoane experientele prin care am trecut ca sportiv, indifferent ca e vorba despre sportul de masa sau de nivel competitional.

Palmares:

  • Locul 2 Semtex Grand Prix 2019 categoria 90 kg culturism seniori
  • Locul 1 Semtex Grand Prix Categoria 85 kg culturism seniori
  • Campion national 2017 categoria 90 kg culturism seniori
  • Locul 3 Campionatul national 2016 bodybulding classic 180 cm
  • Vicecampion national 2015 categoria 85 kg seniori
  • Campion national 2014 categoria 80 kg juniori
  • Locul 1 Cupa Romaniei 2014 open juniori
  • Locul 7 Campionatul European 2014 , bodybuilding classic juniori
  • Vicecampion national 2013 bodybuilding classic junior, locul 1 Cupa Romaniei juniori
  • Vicecampion national 2012 bodybuilding classic juniori, locul 3 Pronutrition Grand Prix 90 kg juniori
  • Campion national 2011 categoria 75 kg juniori
  • Locul 5 Campionatul Mondial juniori categoria bodybuilding classic
  • Vicecampion national 2009, categoria +70 kg juniori mici

Bogdan Pacurariu

A reusit sa dezvolte o super comunitate de „fitness” in judetul Hunedoara, fiind pasionat de fitness si practicand culturismul de 14 ani. El considera ca seriozitatea si cunostintele acumulate de-a lungul anilor sunt punctele sale forte in competitie, puse in practica pe sutele de clienti pe care i-a avut in cariera sa de antrenor.

Valoarea unui trainer bun se citeste in multumirea clientilor, mai ales atunci cand rezultatele vin repede!

Cu o experienta de peste 10 ani in fitness, reuseste sa isi aduca clientii in cea mai buna forma, iubeste drumetiile, sportul in aer liber, antrenamentele de tip Suspension Training si Body-Building.

„Experienta si cunostintele acumulate in decursul anilor, puse in practica pe sutele de clienti carora le-am schimbat viata si care s-au transformat vizibil, m-au determinat sa devin formator in cadrul Fitness Education School si va astept si pe voi la Cursul de Instructor Fitness si Personal Trainer din Sibiu.”

Maria Necsa

Fiecare antrenor de fitness trebuie sa fie constient ca este responsabil de sanatatea clientilor sai.

De aceea, este necesara cunoasterea notiunilor fundamentale de anatomie, dar si a diferitor riscuri care pot sa apara. Pentru aceasta il avem in echipa noastra pe doamna kinetotepeut Maria Neacsa.

Maria Neacsa face legatura intre sanatate, frumusete si bunastare. Activeaza la Crucea Rosie si are propriul centru terapeutic.

Lucreaza ca profesor de biologie si masaj, iar in cadrul acestui curs ea se ocupa de partea de anatomie si prim ajutor

Parteneri