fbpx

Iulia Chiorean

Iulia Chiorean este instructor de fitness si culturism acreditat din anul 2010 de Federatia Romana de Culturism si Fitness.

Iulia practica aerobicul si fitnessul de 10 ani, iar de 6 ani este sportiv de performanta legitimat in cadrul clubului sportiv Delta Power, unde a si devenit instructor de aerobic. Din 2008, Iulia preda Pilates, Taebo, Step, Belly-Dance, Fitt-Ball, Yoga, Circuit training etc.

Participarea la diferite training-uri si workshop-uri de specialitate, cursuri de perfectionare cu antrenori internationali, conventii atat nationale, cat si internationale etc. au contribuit la perfectionarea Iuliei in domeniul fitnessului si al culturismului si au transformat-o in specialistul pregatit sa iti indrume si tie pasii.

Gabriela Pop

Buna, sunt Gabriela Pop și sunt studentă în anul 6 la Facultatea de Medicină din cadrul Universității de Medicină și Farmacie ,,Iuliu Hațieganu”, Cluj Napoca. Din anul 2019 m-am alăturat voluntarilor Caravanei cu Medici, filiala Cluj, o asociație care oferă consulturi medicale oamenilor aflați în zone defavorizate.
Din primii ani de facultate mi-a plăcut anatomia și fiziologia umană și le consider “baza piramidei” atât în domeniul medical cât și în cel al sportului.
Pot spune că pasiunea mea pentru fitness a început din adolescență, însă abia în ultimii ani am început să descopăr cu adevărat beneficiile unui stil de viață sănătos, mai ales în sfera psihologică.

Ca și formator în cadrul Fitness Education School îmi doresc ca orele de curs să fie cât mai interactive, să le împărtășesc participanților cât mai multe informații și să construim împreuna “baza piramidei” necesară unui viitor antrenor personal.

Dura Sebastian Catalin

Am intrat prima data în sala acum 10 ani si de atunci m-am îndragostit de sport si un stil de viata sanatos. Inainte de asta am facut 8 ani fotbal de performanta, deci pot sa spun ca fac sport în mod organizat de când ma stiu.
Am fost 3 ani de zile soldat profesionist si am hotarat sa ies din sistem ca sa fac ceea îmi place mai mult: fitness si cultursim. De aici am realizat ca pasiunea mea pentru sanatate este ceea ce ma motiveaza sa fiu din ce in ce mai bun si sa profesez in acest domeniu.
Culturism & Fitness de performanta practic de 5 ani si tot de atunci sunt si antrenor personal.
In acest timp am reusit sa ies de 2 ori Campion National, de 2 ori Vice-Campion, sa iau locul 1 la ProNutrition Grand Prix, sa ajung în semifinale la Campionatul European din 2017 si Campionatul Mondial tot în anul acela.
Am trecut de zeci de ori prin procesul de definire sau acumulare de masa musculara si am lucrat cu sute de oameni. Pentru majoritatea am reusit sa le schimb complet stilul de viata si i-am ajutat sa ajunga în cea mai buna forma din viata lor.
In cadrul Cursului de Instructor Fitness & Personal Trainer din Cluj va voi impartasi din experienta mea, atat in ceea ce priveste fitness-ul si culturismul, cat si ceea ce priveste antrenamentele personale. Cu mine veti invata cum sa va antrenati corect si sanatos intr-o sala de fitness, cum sa va atingeti obiectivele si cum sa ajutati si alti oameni sa adopte un stil de viata sanatos.
Palmares:
• Campion National 2016 Men’s Physique (seniori)
• Vice-Campion National 2016 (juniori)
• Locul 1 Cupa Federatiei Men’s Physique 2016 (seniori)
• Locul 1 ProNutrition Grand Prix 2016 (seniori)
• Locul 4 Campionatul Balcanic 2016 Men’s Physique (seniori)
• Participare la Campionatul European 2017 Santa Susana (juniori)
• Semi-finalist la Campionatul Mondial Bistrita 2017 (juniori)
• Vice-Campion National 2017 Men’s Physique (juniori)
• Campion National Classic Physique 2019 (seniori)

Parteneri