Specialisti educatie fitness

Emilian Stirbu

Emilian Stirbu practica fitness din anul 1999, iar de performanta din 2013. A absolvit Federatia Romana de Culturism si Fitness, participand pana in prezent la 33 de competitii nationale si internationale, devenind Campion Bench Pres si Strongest Man.

Cele mai bune rezultate au fost:

  • Medalia de Bronz la Cupa Mondiala din 2018,
  • Medalia de Aur in Serbia 2018
  • 2 Medalii de Bronz in Ungaria,
  • Medalie de Argint si Bronz la Trofeul Hercule
  • Medaliat cu Aur la Tg Neamt 2016 si 2018
  • Castigator Open 2018, argint 2017, locul 5 Mr. Univers Italia 2018

Este antrenor personal inca din anul 2007. Pana in anul 2017 a fost antrenor personal la sala de fitness Luca’s gym Bucuresti, iar din anul 2017 pana in prezent antreneaza la Lotul de Fitness si Culutrism din Vaslui.

Avand o experienta de 11 ani ca angajat la Ministerul Apararii Nationale, este o fire dinamica, perseverenta, in continua dezvoltare profesionala. Este atent la detalii, calm si cu spirit de echipa bine dezvoltat.

Va asteapta la Cursul de Instructor Fitness&Personal Trainer pentru a va putea impartasi din experienta lui.

Iulian Dinu

In cadrul Fitness Education School ma dedic sa iti deschid noi orizonturi in ce priveste activitatea de Instructor de Fitness, Instructor de Aerobic sau Aqua Gym.

Cu o experienta de 7 ani in domeniul fitness-ului si din pozitia de Manager al scolii de fitness Fitness Education School iti voi dezvalui cum poti atinge succesul ca si antrenor.

Am absolvit Universitatea Spiru Haret, specializarea Kinetoterapie si Motricitate Speciala si Masterul Managementul Serviciilor de Sanatate din cadrul A.S.E, dar si Postuniversitar – Cursul de Preparator Fizic in cadrul Universitatii Nationale de Educatie Fizica si Sport.

Am urmat numeroase cursuri si workshop-uri in domeniul sportiv si management si sunt dispus sa-ti transfer din cunostintele mele in cadrul cursurilor organizate de Fitness Education School.