Specialisti educatie fitness

Aldea Dan Traian

Ma numesc Dan Aldea, am 29 de ani si practic culturismul de la varsta de 16 ani, iar de 12 ani fac perfomanta. De profesie sunt inginer electronist, dar sunt cunoscut in principiu prin prisma sportului care ma pasioneaza.

Dealungul timpului am participat la aproximativ 25 de competitii, incepand de la competitii zonale, pana la Campionatul Mondial si European  (pe vremea cand eram la juniori ).Palmaresul meu numara pana in prezent 3 titluri de campion national , 3 titluri la Cupa Romaniei, un loc 5 la Campionatul Mondial de juniori din 2011, si castigator sau medaliat la diferite  concursuri private din tara cum ar fi Semtex Grand Prix, Pronutrition , Tiger Classic.

Imi place foarte mult sa ma antrenez si sa aplic experienta mea legata de alimentatie, metodica de antrenament, suplimente si cam tot ce implica acest sport.  De aceea ma simt dornic dar si dator sa impartasesc si altor persoane experientele prin care am trecut ca sportiv, indifferent ca e vorba despre sportul de masa sau de nivel competitional.

Palmares:

  • Locul 2 Semtex Grand Prix 2019 categoria 90 kg culturism seniori
  • Locul 1 Semtex Grand Prix Categoria 85 kg culturism seniori
  • Campion national 2017 categoria 90 kg culturism seniori
  • Locul 3 Campionatul national 2016 bodybulding classic 180 cm
  • Vicecampion national 2015 categoria 85 kg seniori
  • Campion national 2014 categoria 80 kg juniori
  • Locul 1 Cupa Romaniei 2014 open juniori
  • Locul 7 Campionatul European 2014 , bodybuilding classic juniori
  • Vicecampion national 2013 bodybuilding classic junior, locul 1 Cupa Romaniei juniori
  • Vicecampion national 2012 bodybuilding classic juniori, locul 3 Pronutrition Grand Prix 90 kg juniori
  • Campion national 2011 categoria 75 kg juniori
  • Locul 5 Campionatul Mondial juniori categoria bodybuilding classic
  • Vicecampion national 2009, categoria +70 kg juniori mici

Iulian Dinu

In cadrul Fitness Education School ma dedic sa iti deschid noi orizonturi in ce priveste activitatea de Instructor de Fitness, Instructor de Aerobic sau Aqua Gym.

Cu o experienta de 7 ani in domeniul fitness-ului si din pozitia de Manager al scolii de fitness Fitness Education School iti voi dezvalui cum poti atinge succesul ca si antrenor.

Am absolvit Universitatea Spiru Haret, specializarea Kinetoterapie si Motricitate Speciala si Masterul Managementul Serviciilor de Sanatate din cadrul A.S.E, dar si Postuniversitar – Cursul de Preparator Fizic in cadrul Universitatii Nationale de Educatie Fizica si Sport.

Am urmat numeroase cursuri si workshop-uri in domeniul sportiv si management si sunt dispus sa-ti transfer din cunostintele mele in cadrul cursurilor organizate de Fitness Education School.