fbpx

Liana Contiu

Am fost intotdeauna pasionata de un stil de viata sanatos, bazat pe o nutritie corecta, sport si odihna. De aceea am absolvit Facultatea de Nutritie si Dietetica din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie din Targu Mures. M-am specializat pe sectia de Nutritionist Dietetician, avand calificari pe biochimie, nutritia adultului sanatos, nutritia copilului si varstnicilor, nutritia sportivilor si salubritatea produselor alimentare.

Sunt de parere ca omul cat traieste, invata, fapt ce se aplica si in ceea ce priveste nutritia si stilul de viata, motivandu-ma sa termin doua masterate, unul pe Nutritie Clinica si Comunitara si celalat pe Cercetare Stiintifica Medico – Farmaceutica.

In momentul de fata activez ca Nutritionist Dietetician si practic aceasta meserie cu daruire si pasiune. Adaptez fiecare dieta la nevoile si programul pacientului, nepromovand solutii minune si temporare. Am fost implicata in numeroase proiecte de educatie nutritionala atat a adultilor cat si a copiilor, invatand cum sa generez schimbari pozitive in viata mea dar si a clientilor mei.

Prin intermediul cursului de Tehnician Nutritionist de la Fitness Education School pot sa impartasesc o parte din experienta mea celor care doresc sa faca alegeri nutritionale pe baza unor cunostinte solide si concrete. Vreau sa ma sigur ca voi contribui la promovarea nutritiei in randul romanilor intr-un mod benefic si ca voi participa la promovarea unei vieti sanatoase si la preventia obezitatii.

Daca iti doresti si tu sa ai un stil de viata sanatos, sa oferi mai departe informatii de nutritie cat mai corecte, sa inveti cum sa intocmesti planuri alimentare pentru gestionarea greutatii dar si programe pentru imbunatatirea performantelor sportive, te astept la Cursul Acreditat de Tehnician Nutritionist din cadrul Fitness Education School din Targu Mures.

Parteneri