fbpx

Iulian Dinu

In cadrul Fitness Education School ma dedic sa iti deschid noi orizonturi in ce priveste activitatea de Instructor de Fitness, Instructor de Aerobic sau Aqua Gym.

Cu o experienta de 7 ani in domeniul fitness-ului si din pozitia de Manager al scolii de fitness Fitness Education School iti voi dezvalui cum poti atinge succesul ca si antrenor.

Am absolvit Universitatea Spiru Haret, specializarea Kinetoterapie si Motricitate Speciala si Masterul Managementul Serviciilor de Sanatate din cadrul A.S.E, dar si Postuniversitar – Cursul de Preparator Fizic in cadrul Universitatii Nationale de Educatie Fizica si Sport.

Am urmat numeroase cursuri si workshop-uri in domeniul sportiv si management si sunt dispus sa-ti transfer din cunostintele mele in cadrul cursurilor organizate de Fitness Education School.

Ionut Musat

La varsta de 18 ani la îndrumarea fratelui mai mare, am inceput sa practic fitness-ul si am mers pentru prima oara la sala. Dupa ce am inceput sa vad rezultatele muncii mele, m-am indragostit instantaneu de acest sport.
Din momentul in care am inceput sa merg la sala, a devenit o obsesie pentru mine sa studiez despre fitness pe internet si sa invat cum sa structurez o rutina optima de antrenament, un plan de nutritie adecvat deoarece eu fiind ectomorf, tot timpul m-am confruntat cu luarea in greutate si consumul a unui numar suficient de calorii zilnic.
Experienta de 17 ani ma ajutat sa încep o cariera ca și antrenor personal cat și de formator în cadrul scolii Fitness Education School.
Promovez un stil de viaţă sănătos, combinaţia echilibrată dintre sport, alimentaţie şi odihnă, şi încerc mereu să motivez oamenii din jurul meu prin exemplul personal, nu prin vorbe.

Va aștept la cursuri

Parteneri