alexandru grigore - formator curs dans

Alexandru Grigore

Sunt indragostit de dans de cand ma stiu, imi place sa spun ca am crescut in pasi de dans.

La varsta de 7 ani, la clubul de dans Terpsidava, am inceput sa practic dansul sportiv, sub indrumarea antrenorilor Viorel Nastase si Mihai Petre. in 2003 am inceput sa concurez doar pentru sectiunea standard.

La varsta de 18 ani, am schimbat dansul de performanta pe cel de scena. Astfel, mi s-au deschis noi orizonturi si am avut onoarea sa lucrez cu oameni pe care ii admiram inca din copilarie. Mi-am inceput cariera de entertainer cu spectacolul de cabaret „Micul Paris”, ce se desfasura la circul de stat Globus.

Spectacolul combina dansul sportiv, baletul, acrobatiile si muzica live intr-o reproducere a Bucurestiului interbelic. Din distributie faceau parte Maria Buza, Aurelian Temisan, Liana Lungu ş.a. Tot la varsta de 18 am obtinut certificarea de instructor de dans, acest lucru permitandu-mi sa colaborez cu o scoala de dans privata.

In anul 2010 am avut ocazia sa lucrez alaturi de compania de teatru independent D’aya, in spectacolul numit „Te iubesc!, Te iubesc?”, spectacol regizat si adaptat de Chris Simion dupa „Zapezile de altadata” de Dumitru Solomon. Aici am avut rolul unui profesor de dans personal, a carui clienta era mama personajului principal, interpretata de Manuela Harabor.

In 2013 m-am intors la vechea mea dragoste – cariera de profesor, colaborand cu o scoala privata si, in paralel, sustinand cursuri de dans pentru prescolari, lucru pe care il fac si in prezent.

Acum fac parte din trupa de entertainment Scena si sunt instructor personal de dans pentru oamenii care vor sa invete bazele dansului sportiv, dar si ale celui social.
De asemenea, fac parte din echipa de formatori Fitness Education School, unde transmit de fiecare data cu entuziasm  pasiunea mea pentru dans si sport, viitorilor instructori de dans. Daca vrei sa faci din pasiunea ta o cariera, te astept sa muncim si sa ne distram impreuna la cursul de Instructor de dans.

.

Parteneri