daniel oprea 2

Daniel Oprea

Nu este un secret pentru nimeni ca viata de sportiv de performanta impune disciplina si rigoare atat in ceea ce priveste antrenamentul si refacerea, dar si nutritia. Pentru orice sportiv, dar mai ales pentru un practicant de fitness, modul de abordare al alimentatiei este esential in atingerea obiectivelor.

In ceea ce ma priveste am pornit ca autodidact, incercând continuu sa imi maresc bagajul de cunostinte in domeniul nutritiei sportive. Am experimentat pe propria persoana de-a lungul anilor cele mai diverse metode si cai de a obtine performanta sportiva.

Din postura de antrenor personal am adaptat toate cunostintele si experienta acumulata pentru a obtine rezultate impreuna cu elevii mei. Am participat la seminarii organizate de Federatia Romana de Culturism si Fitness si am predat elemente de baza privind nutritia la cursurile de formare ale instructorilor de fitness.

Informatiile insusite pe timpul anilor cat am fost student si masterand al Facultatii de Educatie Fizica si Sport au completat si legitimat cunostintele referitoare la nutritia sportiva si importanta acesteia. Perioada in care am functionat ca preparator fizic al lotului national de polo pe apa a confirmat aptitudinea mea de a transpune in practica, in sportul de inalta performanta elementele privind nutritia sportiva.

dr-daniela-stegaru-curs-nutritie-bucuresti

Dr. Daniela Stegaru

Diabet, nutritie si boli metabolice Profesorul nostru de nutritie Daniela Stegaru este recomandata de cei peste 10 ani de studii in domeniul medicinei si are 10 lucrări publicate.

A absolvit Facultatea de Medicina Generala in cadrul Universitatii Titu Maiorescu Bucuresti in anul 2009 ca sef de promotie, a luat examenul de rezidentiat si din 2012 s-a dedicat specialitatii alese „diabet, nutritie si boli metabolice”. Astfel a descoperit pasiunea pentru nutritie, ulterior concentrandu-se pe aspectul epidemiei mondiale de supraponderalitate si obezitate.

Suntem rezultatul decizilor noastre, si printre ele bineinteles ca face parte si alimentatia. De la alimentatia sanatoasa pana la alimentatia in diverse patologii, de la copil la varstnic, de la subponderal si pana la obez, a te alimenta este un lucru fiziologic, normal care insa trebuie sa il deprindem in mod corect.

Suntem ceea ce mancam si tocmai de aceea in cadrul Cursului Acreditat International de Tehnician Nutriționist vei deprinde cunoștințele si abilitatile necesare sa compui diete si planuri de nutritie care sa iti ajute clientii sa traiasca sanatos intr-o societate de consum.

Parteneri