dr-daniela-stegaru-curs-nutritie-bucuresti

Dr. Daniela Stegaru

Diabet, nutritie si boli metabolice Profesorul nostru de nutritie Daniela Stegaru este recomandata de cei peste 10 ani de studii in domeniul medicinei si are 10 lucrări publicate.

A absolvit Facultatea de Medicina Generala in cadrul Universitatii Titu Maiorescu Bucuresti in anul 2009 ca sef de promotie, a luat examenul de rezidentiat si din 2012 s-a dedicat specialitatii alese „diabet, nutritie si boli metabolice”. Astfel a descoperit pasiunea pentru nutritie, ulterior concentrandu-se pe aspectul epidemiei mondiale de supraponderalitate si obezitate.

Suntem rezultatul decizilor noastre, si printre ele bineinteles ca face parte si alimentatia. De la alimentatia sanatoasa pana la alimentatia in diverse patologii, de la copil la varstnic, de la subponderal si pana la obez, a te alimenta este un lucru fiziologic, normal care insa trebuie sa il deprindem in mod corect.

Suntem ceea ce mancam si tocmai de aceea in cadrul Cursului Acreditat International de Tehnician Nutriționist vei deprinde cunoștințele si abilitatile necesare sa compui diete si planuri de nutritie care sa iti ajute clientii sa traiasca sanatos intr-o societate de consum.

Parteneri