Specialisti in nutritie Bucuresti

Dr. Oana Ciuhureanu

Doctor in Specializarea Medicina de Familie
Nutriționist Specializat in Boli Gastroenterologie și Metabolice

Pasiunea Oanei pentru medicina a inceput de la varsta de 14 ani, cand a avut nevoie pe cont propriu sa adopte un stil de viata sanatos, fiind interesata de mecanismele de slabire si tehnicile nutritionale de slabire.

A absolvit Facultatea de Medicina Generala la Universitatea Titu Maiorescu, pe Specializarea Medicina de Familie si a facut practica in Germania pe Sectiile de Gastroenterologie si Diabet, pentru a aprofunda si mai departe cunostintele in nutritie.

Trecand prin experienta proprie in lupta cu kilogramele in plus, dar si acumuland o gama larga de cunostinte in nutritie in stagiile de practica din Germania, Oana si-a dorit sa se intoarca in tara si sa implementeze aceste cunostinte tuturor celor care doresc sa adopte un stil de viata sanatos.

Observand importanta alimentatiei in anumite patologii si mai ales cum se pot preveni anumite boli printr-o nutritie adecvata, Oana a devenit Medic de Familie, pentru ca “preventia obezitatii trebuie sa porneasca de la baza si din familie”

Oana are propriul ei cabinet de nutritie, HealthyFit, specializat in calcularea unui plan alimentar personalizat dar si antrenamente de XBODY. “Sunt pasionata de psihonutritie și nutriția copiilor și adulților iar rezultatele pacienților mei vorbesc de la sine.”

Experienta Oanei in domeniul sanatatii o recomanda ca si Formator in cadrul Cursului de Tehnician Nutritionist si va asteapta cu drag sa va impartaseasca din cunostintele ei, tuturor celor care doriti sa adoptati un stil de viata sanatos, sa profesati in domeniu sau sa invatati cum sa va hraniti corect, adaptat nevoilor voastre.

Dr. Nutu Flavia Giselle

Sunt Dr. Nutu Flavia Giselle, sunt medic rezident gastroenterolog, cu competente in nutritie si experienta de 3 ani in acest domeniu.

In urma exeperientei cu zeci de pacienti cu probleme de greutate, dar si propria mea experienta, am observat ca dieta de slabire nu trebuie sa fie perceputa ca pe o insiruire de restrictii, ci trebuie adaptata fiecarei persoane in fuctie de nevoi pentru a fi un proces placut si  deveni un stil de viata pe termen lung. Adevaratele rezultate durabile sunt atunci cand dieta de slabire este conceputa de un specialist si este adaptata in functie de nevoile pacientului, care sunt in continua schimbare. De aceea, promovez un stil de viata echilibrat si sanatos, si nu diete restrictive care promit slabire rapida. Personalizarea dietei este cheia, acest lucru fiind esential atat pentru un proces placut si usor, dar si pentru rezultate durabile.

Am absolvit Facultatea de Medicina si Farmacie Carol Davila din Bucuresti in anul 2018, urmand apoi rezidentiatul in specialitatea gastroenterologie la Spitalul Universitar de Urgenta Militar Central din Bucuresti. Din anul 2020 lucrez in domeniul nutritiei cu pacienti care au probleme cu greutatea sau diverse patologii legate de stilul de viata (steatoza hepatica, sindrom de intestin iritabil). In 2022, am urmat cursul de Personal Trainer la Fitness Education School.

Cursuri si congrese nationale si internationale

GastroMarathon 2021, Bucuresti, Romania

GastroForum 2021, Constanta, Romania

PancreaticFest 2021, Bucuresti, Romania

Curs Endoscopie Diagnostica Nivel 1, Institutul Clinic Fundeni, 2021, Bucuresti, Romania

EYES Congress 2019, Atena, Grecia

Congresul National al Societatii Romane de Endocrinologie 2019, Bucuresti

InterDiab 2019, Bucuresti, Romania

New therapeutic approaches in oncology, by Prof. John Ionescu, 2018, Bucuresti

Digestive Endoscopy Hands-on Course, Ponderas Hospital, 2018, Bucurest

Oana Genoveva Parghel

 • Absolventă a Liceului de Arta Nicolae Tonitza – București, Secția Scenografie
 • Absolventă a Facultății de Psihologie a Universității Spiru Haret
 • Formare în Psihologie Analitică în cadrul Asociației Române de Psihologie Analitică
 • Membră a Asociației Române de Psihologie Analitică
 • Master în Psihologie Clinică și Intervenție Psihologică în cadrul Universității Spiru Haret, Facultatea de Psihologie Și Științele Educației
 • Formare în Sandplay Therapy

Formare continuă în Psihologie Analitică, implică participarea continuă la activități de tip formativ cu scopul perfecționării continui a metodelor și posibilităților de practică a psihoterapiei analitice, precum și de continuă integrare a proceselor psihologice interne, personale.

Psiholog cu drept de liberă practică în Consiliere Psihologică și Psihoterapie de Orientare Analitică sub supervizare din 2015. Activitatea desfășurată în cabinetului individual de psihologie mi-a oferit posibilitatea de a putea lucra cu o gamă deversă de problematici psiho-emoționale dar și somatice (boli autoimune, tulburări psihologice de diferite grade). Prin îmbinarea tehnicilor de factură analitică cu metoda Sandplay apar posibilități infinite prin care pot fi privite și înțelese problemele precum și tot pe atâtea posibilități de vindecare sau  ameliorare a simptomelor sau suferințelor prin care noi oamenii putem trece.

Cadru didactic colaborator în cadrul Facultății de Psihologie și Științele Educației a Univesității Spiru Haret, catedra de Psihanaliză și catedra de Psihologia Creativității

 • Membră a Institutului de Sandplay Therapy din România
 • Președinte al Comitetului Științific al Intitutului de Sandplay Therapy din România
 • Personal Trainer/ Antrenor de Fitness – Fitness Education School – 2021

Ariton Răzvan Gheorghe

Ariton Răzvan Gheorghe, Campion Național și Internațional la Fitness și Culturism, cu o experiență de 36 de ani de în bodybuilding și fitness.

Este absolvent al Universității Naționale de Educație Fizică și Sport și al Facultății de Drept. A fost antrenor la Lotul Național de Bodybuilding și Fitness și Nutriționist al Lotului Național de Bodybuilding și Fitness al României.

Practicant al bodybuilding-ului din anul 1981, Ariton a devenit Membru Onorific al Asociației Internaționale de Psihologie, Nutriție, Sport și Fitness datorită experienței și palmaresului impresionant:

 • Component al Lotului Național de Culturism al României
 • Campion Național la culturism, la juniori și seniori.
 • Absolvent al primei serii de antrenori din cadrul Federației Române de Culturism în anul 1991.
 • Câștigător al circuitului de concursuri organizat de Pax Beale în Statele Unite ale Americii în 1994.
 • Expert în nutriție, evaluare fizică și elaborare de programe personalizate de antrenament.
 • Specialist în programe de ardere a grăsimilor corporale, de transformare a grăsimii în energie și modelare corporală.
 • Specialist în biomecanica aparatului locomotor și miologie funcțională.
 • Expert în biochimia efortului fizic.
 • Specialist în tratarea diverselor traumatisme articulare și musculare, în recuperare postoperatorie.

Ariton a dezvoltat metoda de antrenament ARITON TRAINING SYSTEM, un sistem complex de antrenament care se bazează pe:

 • obținerea unui corp armonios și sănătos
 • scăderea în greutate prin eliminarea stratului de țesut adipos nedorit
 • modelarea corporală și obținerea unui tonus ridicat
 • creșterea în volum a masei musculare
 • pregătirea în vederea participării în competiții de bodybuilding și fitness
 • învățarea executării corecte a exercițiilor pentru a evita orice risc de accidentare
 • dozarea corectă a efortului în funcție de capacitățile fizice ale fiecăruia.