iulian-dinu-curs-fitness-brasov

Iulian Dinu

In cadrul Fitness Education School ma dedic sa iti deschid noi orizonturi in ce priveste activitatea de Instructor de Fitness, Instructor de Aerobic sau Aqua Gym.

Cu o experienta de peste 10 ani in domeniul fitness-ului si din pozitia de Manager al scolii de fitness Fitness Education School iti voi dezvalui cum poti atinge succesul ca si antrenor.

Am absolvit Universitatea Spiru Haret, specializarea Kinetoterapie si Motricitate Speciala si Masterul Managementul Serviciilor de Sanatate din cadrul A.S.E, dar si Postuniversitar – Cursul de Preparator Fizic in cadrul Universitatii Nationale de Educatie Fizica si Sport.

Am urmat numeroase cursuri si workshop-uri in domeniul sportiv si management si sunt dispus sa-ti transfer din cunostintele mele in cadrul cursurilor organizate de Fitness Education School.

narcis-cernea-curs-fitness-bucuresti

Narcis Cernea

In cadrul cursului de Instructor Fitness si Personal Trainer, iti voi ghida pasii in minunata lume a Functional Training-ului, ocazie cu care te voi invata cele mai eficiente metode de antrenament si iti voi dezvalui o multime de secrete.

Fiind fondatorul uneia dintre cele mai mari comunitati sportive de nisa din Romania, denumita Green Fitness, in ultimii ani, am antrenat sute de persoane dornice sa adopte un stil de viata sanatos, iar pe cei care au dorit sa treaca la urmatorul nivel, i-am format ca instructori, devenind astfel unii dintre cei mai buni in aceasta meserie

Inca din copilarie am cochetat cu sportul, astfel in gimnaziu am practicat 3 ani de kick boxing si aikido, dupa care am urmat Liceul Sportiv „Petrache Triscu”, jucand fotbal la mai multe cluburi sportive. In anul 2008 am inceput sa ma antrez din punct de vedere al fitness-ului, iar din anul 2011 practic Street Workout, un sport devenit trand la nivel mondial.

razvan-sindelaru-curs-instructor-fitness-bucuresti

Razvan Sindelaru

Razvan Sindelaru este Maestru Emerit al sportului si formator in cadrul Cursului de Instructor Fitness & Personal Trainer. Are o experienta de peste 20 ani in domeniu, in domeniu lucrand ca Antrenor Personal / Formator.

Razvan Sindelaru participa din anul 2005 la cele mai importante competitii sportive Fitness-Culturism din lume, si are o bogata experienta. Mai jos va prezentam cateva medalii din palmaresul sau:

2005 – vice campion national fitness
2007 – campion national fitness, loc 1 la Cupa Romaniei, loc VII C.E.fitness
2008 – campion national fitness
2009 – campion national fitness, loc 5 Campionatul Mondial de Fitness culturism cat.70kg Mem. Popa Anatol (loc 2) Cupa Romaniei (loc 2) Trofeul Hercule (loc 3)
2010 – campion national fitness, loc 1 Cupa Romaniei, loc 1 cat 70 kg Mem.Popa Anatol
2011 – campion national fitness, loc 1 Cupa Romaniei
2012 – vice campion national fitness, locul 4 culturism Tiger Classic
2013 – campion national fitness, loc 1 Cupa Romanie
2015 – campion balcanic fitness | locul 1 – Men’s Phisique Cupa Federatiei titlul Open Men’s Phisique
2016 campion national fitness | campion national bodybuilding classic | campion balcanic fitness

Vino la Cursul de Instructor Fitness & Personal Trainer sa l cunosti pe Razvan, si sa-ti impartaseasca din experienta lui!

Parteneri