Specialisti educatie Fitness Bucuresti

Bogdan Goga

Bogdan Goga este o prezență emblematică în lumea fitness-ului medical, aducând o pasiune contagioasă și o expertiză vastă în domeniul sănătății și al mișcării. La cei 33 de ani ai săi, Bogdan îmbină cu măiestrie rolurile de soț și tată dedicat, provenind dintr-o familie cu rădăcini intelectuale solide, care i-au inspirat pasiunea pentru cunoaștere și pentru a ajuta ceilalți.

Ferice de profesia sa de fizioterapeut, Bogdan este în același timp și un Master Trainer la Fitness Education School, unde își aduce contribuția la formarea viitorilor specialiști în domeniu. Cu o abordare proactivă și inovatoare, el este recunoscut pentru eforturile constante de educare a publicului larg, fie prin articolele sale, materialele video educaționale sau aparițiile în diverse emisiuni televizate și podcasturi.

Valorile sale autentice, precum loialitatea, corectitudinea, umorul, bunătatea și onestitatea, îi ghidează atât activitatea profesională, cât și implicarea în proiecte sociale. Misiunea sa declarată este una nobilă – să contribuie la dezvoltarea și îmbunătățirea profesiei de fizioterapeut în România, atât în plan profesional, cât și în ceea ce privește percepția socială asupra acesteia.

Cu o bogată experiență clinică acumulată în instituții prestigioase precum Institutul Clinic Fundeni și Spitalul Monza Metropolitan, Bogdan este un expert în domeniul terapiei și reabilitării, având un impact semnificativ în viețile pacienților săi. Fondatorul Clinicii “Terapie pentru Mișcare”, el continuă să ofere îngrijire și suport personalizat, fiind un susținător ferm al unui stil de viață activ și sănătos.

De asemenea, Bogdan Goga a coordonat numeroase proiecte sociale, iar printre cele mai notabile se numără ScoliCamp, prima tabără de Scolioză din România, care a primit recunoaștere atât la nivel național, cât și internațional. Prin angajamentul său profund și inovația constantă, Bogdan demonstrează că pasiunea și dedicarea pot aduce schimbări pozitive în comunitate și în domeniul sănătății.

 

Dan Grozea

Suntem mândri să vi-l prezentăm pe Dan Grozea, un Master Trainer remarcabil în cadrul Fitness
Education School, responsabil pentru conducerea și instruirea studenților în cadrul Cursului de Personal
Trainer Level 1 din Buzău.
Cu o impresionantă carieră de peste 20 de ani în domeniul $tness-ului și culturismului, Dan aduce o
vastă cunoaștere și expertiză în cadrul școlii noastre.
Realizări sportive notabile:
2 titluri de Vicecampion Clasic Physique și BB Clasic
4 titluri de Campion la Cupa României
Locul 4 la Clasic Physique, Campionatul Balcanic
Locul 4 la BB Clasic, Campionatul Balcanic
Locul 3 la Cupa Europeană
Locul 5 la Pronutrion Grand Prix, culturism 90 kg
Aceste realizări impresionante nu numai că confirmă nivelul său înalt de performanță și dedicație față
de fitness, dar îl transformă și într-un model de succes pentru cei ce doresc să-și dezvolte cariera în
acest domeniu.
Dan Grozea, în calitate de Master Trainer, împărtășește nu doar cunoștințele teoretice și practice
necesare în obținerea calificării de Personal Trainer Level 1, dar și experiența sa bogată și pasiunea
pentru fitness. Cursanții noștri beneficiază astel de o pregătire de calitate la cel mai înalt nivel, având
privilegiul de a învăța de la un expert cu reale realizări în domeniu.
Alăturați-vă echipei noastre și experimentați educația $tness la cel mai înalt standard, sub îndrumarea
unui Master Trainer excepțional – Dan Grozea.

Iulian Dinu

Sunt Iulian Dinu, antrenor personal, instructor de fitness, kinetoterapeut, preparator fizic, psiholog sportiv, cu o experienta de peste 13 ani in domeniul sportiv si al sanatatii.

Dintotdeauna am fost pasionat de sport si competitie, iubind miscarea si considerand ca ea trebuie sa faca parte din viata oricui, indiferent de varsta. Miscarea inseamna sanatate, acesta e un lucru pe care il cred cu tarie! Pasiunea mea pentru sport m-a determinat sa fac din acesta o meserie. O meserie frumoasa, distractiva, in care pun intotdeauna multa pasiune. Ca atare, pentru a ma specializa, am absolvit urmatoarele programe:

  • Masterat – Psihologie Sportivă – Universitatea Titu Maiorescu – Facultatea de Psihologie [ 2018 – 2020 ]
  • Masterat – Managementul Serviciilor de Sănătate – A.S.E – Academia de Studii Economice [ 2011 – 2013 ]
  • Licență – “Kinetoterapie și Motricitate specială” – Universitatea Spiru Haret, Secția: “Educație Fizică și Sport” [ 2008 – 2011 ]