• INFORMEAZA-TE SI FII CEL MAI BUN!

  • Home
  • News
  • Single News

Blog

FITNESS EDUCATION SCHOOL

FITNESS EDUCATION SCHOOL – SINGURA ȘCOALĂ DIN ROMANIA ACREDITATĂ DE AIPNSF

FITNESS EDUCATION SCHOOL – SINGURA ȘCOALĂ DIN ROMANIA ACREDITATĂ DE 

ASOCIAȚIA INTERNAȚIONALĂ DE PSIHOLOGIE, NUTRIȚIE, SPORT ȘI FITNESS

Cine este Asociația Internațională de Psihologie, Nutriție, Sport și Fitness?

AIPNSF

Asociația Internațională de Psihologie, Nutriție, Sport și Fitness (AIPNSF) este o organizație non-profit care își propune ca, împreună cu specialiști din domeniu, să dezvolte și să implementeze activități și programe la nivel național cu impact pozitiv asupra sănătății fizice și mintale a unui număr cât mai mare de persoane.

Prin parteneriate cu instituții guvernamentale, instituții de învățământ și cu domeniul privat avem în plan proiecte naționale care să vină în sprijinul comunității.
AIPNSF are ca scop:
 • Combaterea obezității
 • Conștientizarea și combaterea anxietății
 • Adoptarea unui stil de viață sănătos în rândul populației
 • Dezvoltarea sportului de masă

Care este misiunea AIPNSF?

131887692_103690771633631_8054201700271092976_o

Misiunea Asociației Internaționale de Psihologie, Nutriție, Sport și Fitness este de a mări gradul de conștientizare în rândul populației asupra necesității adoptării unui stil de viață sănătos.

Care este viziunea AIPNSF?

131892499_103692311633477_6981695020427820609_o

Printr-o bună colaborare cu instituții guvernamentale (Ministerul Tineretului și Sportului, Ministerul Educației și Cercetării, Ministerul Muncii), instituții de învățământ și parteneri din mediul privat, AIPNSF își propune ca împreună cu specialiști din domeniu să dezvolte și să implementeze activități și programe la nivel național cu impact pozitiv asupra sănătății fizice și mintale a unui număr cât mai mare de persoane.

Ce ne propunem?

131890452_103694058299969_3983149323726714755_o

Prin Asociația Internațională de Psihologie, Nutriție, Sport și Fitness ne dorim să combatem obezitatea, folosind toate ramurile pe care le avem la dispoziție:

 • Prin psihologie, alături de psihologi și psihoterapeuți, dorim să ajutam persoanele care au această problemă, să realizeze cauza internă și cum să poată să se motiveze să adopte un stil de viață sănătos

 • Prin nutriție, alături de dieteticieni nutriționiști, tehnicieni nutriționiști și specialiști în domeniu, vom pune la dispoziție toate mijloacele necesare adoptării unui stil de viață sănătos, pornind de la o analiză a obiceiurilor alimentare, până la planuri alimentare speciale pentru fiecare.

 • Prin sport, alături de instituții precum Ministerul Tineretului și Sportului, Ministerul Educației și Cercetării și Ministerul Muncii, dorim să creăm activități de tip educațional, care să ne ajute să organizăm tabere sportive sau evenimente sportive, special create pentru răspândirea awareness-ului despre obezitatea în Romania

 • Prin fitness, alături de antrenori personali, campioni în fitness și culturism, care să lucreze cu săli de fitness din toată țara, demarând proiecte la nivel național, de adoptare a unui stil de viață sănătos, prin programe de sport și mișcare în cadrul sălilor de fitness dar și în aer liber sau de acasă (online)

 

Obiectivul AIPNSF:

Prin diferite programe educaționale, obiectivul pe termen mediu este de a implementa în rândul populației o nouă viziune asupra sportului, ca modalitate de dezvoltare a individului.

 

Asociația Internațională de Psihologie, Nutriție, Sport și Fitness (AIPNSF) recunoaște activitatea Fitness Education School

FITNESS EDUCATION SCHOOL

Asociația Internațională de Psihologie, Nutriție, Sport și Fitness (AIPNSF) recunoaște activitatea Fitness Education School și apreciază calitatea cursurilor de formare profesională în domeniul sportului și al sănătății în România.

În cei 7 ani de existență, peste 4.000 de persoane au urmat și absolvit cursurile acreditate de instructor de fitness și antrenor personal, instructor aerobic sau tehnician nutriționist care se desfășoară în 13 orașe din țară.

Datorită capacității de adaptare a conducerii școlii și a lectorilor, cursanții din 2020, un an plin de provocări, au reușit să finalizeze cu succes programul de formare profesională și au obținut diploma care le recunoaște aptitudinile.

 

Întrucât Asociația Internațională de Psihologie, Nutriție, Sport și Fitness apreciază activitatea Fitness Education School, cursanții din 2021 vor primi GRATUIT, timp de un an, carnetul de membru AIPNSF, fiind scutiți de taxa anuală de 200 RON.

Totodată, absolvenții cursurilor Fitness Education School vor primi diplomă de absolvire și recunoaștere din partea AIPNSF, diplomă care oferă acreditare din partea Asociației, pentru cunoștințele acumulate în cadrul cursurilor urmate.

 

Pentru absolvenții care au terminat cursurile Fitness Education School până în anul 2020 inclusiv, taxa de înscriere în Asociația Internațională de Psihologie, Nutriție, Sport și Fitness va fi redusă de la 200 RON la 99 RON. Ulterior, taxa anuală de membru va costa 200 RON

         

Beneficiile membrilor AIPNSF:

 • Reducere de 25% la toate cursurile organizate de asociație și reducere de 15% la cursurile organizate în parteneriat cu alte entități.

 • Posibilitatea de a participa la un workshop gratuit / an.

 • Înscrierea pe lista oficială a membrilor publicată pe site și posibilitatea utilizării titulaturii de membru în toate corespondențele.

 • Apartenența la AIPNSF vă da șansă de a vă mări încrederea în forțele proprii și totodată vă oferă un plus de credibilitate atât în fata clienților cât și a viitorilor angajatori

 • Includerea într-un grup privat online (Facebook) împreună cu toți membrii pentru schimb de experiențe și o mai bună comunicare în timp real.

 • Contribuție directă la misiunea asociației prin participarea la acțiunile și proiectele asociației concepute în sprijinul comunității.

 • Aveţi acces prioritar la informaţii din industria fitness-ului și a sănătății, cum ar fi oportunităţi de angajare, proiecte naționale și internaționale la care puteţi participa, putând obţine de asemenea de la caz la caz şi recomandarea asociaţiei.

 • Oportunitatea de a participa ca voluntar la consilierea copiilor și adulților prin promovarea unor programe educaționale specifice de psihologie, nutriție, sport și fitness, activități de informare, acțiuni și măsuri de conștientizare, educație pentru o viață sănătoasă.

Pentru mai multe informatii, vizitati pagina de Facebook a Asociatiei aici

Parteneri