fbpx
  • INFORMEAZA-TE SI FII CEL MAI BUN!

    • Home
    • News
    • Single News

Blog

Viata ca antrenor personal

De-a lungul experientei noastre ca si scoala de fitness, dar si a experientei master trainer-ilor Fitness Education School, am adunat cateva informatii pretioase despre ce inseamna viata ca si antrenor personal. Nu am descoperit noi apa calda, nu sunt descoperiri in premiera, dar credem ca ar fi de bun augur sa impartasim cu voi aceste informatii, care v-ar putea ajuta in dezvoltarea carierei voastre ca antrenori personali.

1. Acreditarea ca antrenor personal este doar jumatatea drumului

Cele patru weekend-uri petrecute alaturi de master trainer-i cu vasta experienta in domeniul fitness-ului va ofera posibilitatea sa construiti o baza solida pentru viitoarea voastra cariera in fitness. Dar, a fi antrenor personal, inseamna mai mult decat efectuarea unor exercitii. A fi antrenor personal este despre oameni si este despre psihologie, despre a intelege nevoile celor din jur si a-i ajuta sa isi indeplineasca obiectivele.

2. Antrenamentele in aer liber va fac sa apreciati mai mult prezentul

Am observat in cadrul antrenamentelor de la cursul acreditat de instructor de fitness si personal trainer, dar si in activitatea noastra ca antrenori, ca trebuie sa gasim echilibrul intre antrenamentul din sala si cel outdoor. In prezent, un antrenor personal bun profita de oportunitatile pe care mediul inconjurator i le ofera, readucand in prim plan bucuria oferita de mersul descult prin iarba uda, aerul curat sau cerul albastru.

3. A fi antrenor personal e un privilegiu

Viata ca si antrenor personal e una plina de satisfactii. Veti avea posibilitatea sa antrenati personalitati si sa aduceti plus valoare in viata unor oameni aflati intr-un moment de rascruce poate. Fiecare antrenament este o experienta si trebuie sa ofere un sentiment special celui care participa la sesiunile voastre.
antrenor-personal
4. Fiecare zi este complet diferita

Fiecare zi incepe cu dorinta de a schimba ceva in vietile celor din jur si fiecare zi vine cu provocarea de a oferi oamenilor o noua experienta de fitness. Schimbarea perceptiei acestora asupra a ceea ce inseamna fitness-ul si a beneficiilor pentru sanatate are in fiecare zi un nou sens si ne face sa dam mai mult si mai mult din ceea ce cunoastem. Ne construim activitatea in functie de cei care trec pragul studio-ului nostru si aducem schimbari in antrenamente in vederea atingerii obiectivelor si a cresterii interactivitatii ori performantelor.

5. Exista un ritm si o energie in activitatea de antrenor personal, pe care nu le gasesti in nicio alta activitate

Ca antrenor personal va puteti distra mult, dar asta nu inseamna neglijarea activitatii voastre. Ritmul alert, exercitiile pline de dinamism, antrenamentele in echipa va pot oferi atat de multa satisfactie! Si, chiar daca programul este cu preponderenta de la 17:00- 21:00, si nu de la 09:00 la 17:00, nu am schimba nimic, pentru ca a fi antrenor personal este despre a fi disponibil in timpul liber al celor care vin la antrenamentele noastre.

Cum este viata voastra ca antrenori personali si ce satisfactii va aduce in fiecare zi?

Parteneri