fbpx
  • INFORMEAZA-TE SI FII CEL MAI BUN!

    • Home
    • News
    • Single News

Blog

Online personal training – oportunitatea noilor instructori de fitness

In Romania, fenomenul numit fitness a luat amploare, iar in ultimii ani din ce in ce mai multe persoane, de toate varstele, au devenit interesate de un stil de viata sanatos.

De la sfaturi legate de nutritie, pana la tehnici eficiente de antrenament in sala de fitness, toate au starnit interesul atat celor care au o problema cu greutatea corporala, cat si celor care vor sa traiasca sanatos si sa fie in cea mai buna forma fizica. De aceea, este esential sa venim in intampinarea nevoilor clientilor nostri. Viata pe care acestia o au este una foarte aglomerata, iar timpul petrecut la sala este redus. Pentru a raspunde cat mai multor solicitari, o data cu dezvoltarea mediului online a aparut si serviciul de „online personal training„.
personal-trainer-bucuresti
Si pentru ca dorim ca viitorii instructori de fitness acreditati de Fitness Education School sau cei care au terminat deja un curs in cadrul scolii noastre sa aiba o paleta larga de oportunitati profesionale, iti aducem in atentie aceasta oportunitate.

Prin intermediul sesiunilor de personal training online, poti coordona concomitent mult mai multi clienti, oferindu-le programe, materiale video dupa care se pot ghida in cadrul antrenamentului si multe alte resurse. Daca in mod normal, in sala de fitness, un instructor poate avea maximum 30 de clienti pe saptamana, prin intermediul consilierii online, acestia pot urmari evolutia chiar si la a 100 de clienti pe saptamana. Ca instructor de fitness, iti poti face cunoscuta munca cu mult mai multa usurinta, in mediul online. Prin intermediul unui site, blog sau pagina pe site-urile de socializare, cei interesati de fitness se pot familiariza cu acest domeniu, te pot cunoaste mai bine si, de ce nu, pot citi testimonialele clientilor care deja au obtinut rezultate satisfacatoare in urma programului de consiliere. De mare ajutor este sa filmezi exercitiile pe care le recomanzi, pentru a informa clientii si a preintampina executarea incorecta a programului de antrenament.

Tehnologia iti vine in ajutor in cadrul acestui tip de consiliere, oferindu-ti diverse soft-uri prin care tu sa gestionezi mai eficient agenda de clienti, evolutia lor si particularitatile antrenamentului recomandat.

Cu toate resursele care iti stau la dispozitie, atat tu, ca si personal trainer, dar si clientii tai puteti avea cele mai bune rezultate, fara sa fie nevoie de intalniri zilnice.

Ce include conceptul de personal training online?

Conceptul poate include evaluarea completa a clientului, recomandarea efectuarii unor analize medicale, masuratori, stabilirea profilului hormonal, analiza jurnalului alimentar si stabilirea obiectivelor de fitness, totul prin intermediul email-ului si al telefonului. Ulterior se creeaza un plan de nutritie personalizat, pe baza evaluarii si se implementeaza un plan de antrenament pentru sala de fitness. Se urmareste cu atentie evolutia clientului si se fac ajustari in program, in functie de caz. Feedback-ul clientului este foarte important pentru ca aceasta metoda sa aiba succes.

Daca vrei sa participi la cursul de Instructor de Fitness si Personal Trainer organizat de Fitness Education School, nu ezita sa ne suni la 0747.227.878!

Parteneri