fbpx
  • INFORMEAZA-TE SI FII CEL MAI BUN!

    • Home
    • News
    • Single News

Blog

Ce faci dupa ce ai terminat un curs de fitness la Fitness Education School?

Daca ai terminat deja unul din cursurile pe care Fitness Education School ti le pune la dispozitie sau te gandesti sa te inscrii la unul din cursurile viitoare si esti preocupat de ce trebuie sa faci imediat dupa ce ai obtinut diploma de specializare, specialistii nostri iti ofera cateva sfaturi cu privire la ceea ce trebuie sa faci pentru a incepe cat mai repede activitatea ca instructor si pentru a obtine succesul.

In primul rand, seteaza-ti obiective. Acestea trebuie sa fie specifice, masurabile, realizabile intr-un interval de timp definit. Daca iti doresti rezultate in mai putin de 1 an, de exemplu, gandeste-te ce trebuie sa faci in decursul fiecarei luni pentru a-ti atinge obiectivul.

Stim ca esti pasionat de tot ce inseamna muschi, hormoni, oase, sistem imunitar, etc, dar daca vrei sa castigi si bani din pasiunea ta, trebuie sa te gandesti serios sa-ti intocmesti un plan de afaceri.

In al treilea rand, pastreaza-ti interesul pentru specializarile pe care le poti face. Un instructor trebuie sa fie in pas cu noile tendinte, de aceea este important sa mergi sa te specializezi pe diverse activitati, precum Functional Training, kettlebells, etc. Urmareste site-ul www.fitness-education.ro pentru urmatoarele cursuri si specializari.

Social media a devenit unul din mediile care te pot ajuta sa-ti prezinti serviciile in mod gratuit si sa devii cunoscut ca si instructor. Creeaza-ti o pagina pe Facebook pe care sa impartasesti din cunostintele tale, sa-ti prezinti ofertele si sa organizezi concursuri pentru a creste interactivitatea. Reteaua de socializare LinkedIn poate fi inclusa si ea in strategia ta de promovare.

Ai auzit vreodata replica „iti poti creste venitul doar prin dezvoltare personala„? Ei bine, sfatul nostru este sa citesti carti din domeniu macar o data la trei luni. Daca nu iti plac cartile in format fizic, exista audiobookuri pe care le poti descarca pe telefon si asculta in timpul liber.

Acestea sunt sfaturile noastre pentru inceputul de drum la care ai pornit, iar daca ai intrebari referitoare la oportunitatile pe care le poti avea urmand un curs de instructor de fitness de Fitness Education School, contacteaza-ne la 0747.227.878.

Parteneri