fbpx
  • INFORMEAZA-TE SI FII CEL MAI BUN!

    • Home
    • News
    • Single News

Blog

De ce sa alegi o cariera in domeniul sportului si al sanatatii?

Bine te-am regasit! Am vorbit pana acum despre motivele pentru care ar trebui sa devii antrenor personal sau de unde sa iti incepi cariera ca si antrenor personal. In articolul de fata, vrem sa iti oferim cateva motive pentru care ar trebui sa alegi o cariera in domeniul fitness-ului si al sanatatii. Daca pentru cei pasionati de sport, alegerea ar fi una plauzibila, cei care nu au avut pana acum o legatura stransa cu acest domeniu au, poate, nevoie de mai multe justificari. Articolul se adreseaza ambelor categorii. De fapt, se adreseaza tuturor celor care s-au gandit la un moment dat ce cariera sa „imbratiseze”.

Domeniul fitness-ului este in plina expansiune si iti ofera posibilitatea sa lucrezi ca si angajat sau sa-ti deschizi propria afacere in domeniul sportului si al sanatatii.

1. In primul rand, o cariera in domeniul fitness-ului, ca antrenor personal, instructor de fitness, aerobic, dans sau orice pozitie adiacenta, iti ofera posibilitatea de a-i ajuta pe cei din jur si de a schimba, realmente, vieti. La nivel vibrational, intotdeauna vom primi ceea ce oferim, ceea ce emanam. De asemenea, se spune ca pentru a primi trebuie sa oferim. Nu ti-ar placea sa primesti de la oamenii din jurul tau energie pozitiva, grija si atentie? Cu siguranta ca da.

2. Faci ceea ce iti place. Daca ai facut un sport de-a lungul vietii si ai o activitate fizica intensa, daca mergi la orele de sport cu drag si astepti cu nerabdare sa ajungi la urmatoarele ore, este posibil ca acest job sa te fi ales inainte sa iti dai seama. Si atunci, de ce nu ai profita de pasiunea ta pentru sport, transformand-o in cariera? Cu siguranta ar fi una de succes. Atunci cand faci ceea ce iti place, lucrurile sunt mult mai usoare, iar succesul este mai usor de atins.

3. Poti oricand sa-ti dezvolti propriul business. Indiferent ca alegi sa fii angajat intr-o sala sau o clinica medicala, poti oricand alege calea antreprenoriatului. Daca alegi, de exemplu, sa fii antrenor personal independent esti practic singurul tau sef, conduci propriul tau business. Si asta pentru ca singur trebuie sa-ti gestionezi timpul si sa maximizezi veniturile. Daca iti construiesti propriul brand de personal training sau programe de fitness poti sa francizezi si sa ai un venit pasiv din aceasta actiune.

4. Si pentru ca am vorbit despre venit pasiv, pasiunea ta pentru sport iti poate aduce venituri si atunci cand calatoresti sau mergi la studii in domeniu. Inoveaza sau gaseste idei suficient de bune pentru a fi implementate si pentru a genera venituri. Scrie o carte bine documentata, creeaza o aplicatie mobila, gandeste programe online. Acestea sunt cateva dintre optiuni, dar suntem siguri ca esti foarte creativ si vei gasi cu mult mai multe optiuni.

5. Lucrezi intr-un mediu pozitiv. Sportul este destinat oamenilor optimisti, celor care cred ca prin el isi pot schimba intr-un mod sau altul viata, dar si celor care vor sa-si gaseasca echilibrul, celor care spera, care aspira catre ceva mai bun. Prin urmare, profesand in domeniul sportului si al sanatatii vei intalni oameni pozitivi, din a caror energie te vei putea inspira chiar tu.

6. Ai o viata activa si sanatoasa! O cariera in domeniul sportului si al sanatatii este o alegere win-win. Pe langa faptul ca ai oportunitatea sa ii ajuti pe cei din jur sa-si atinga obiectivele, tu insuti iti vei mentine sanatatea si spiritul energic. Ca antrenor personal sau instructor sportiv trebuie sa-ti mentii starea fizica si sanatatea. O poti face individual, dar si in timpul claselor pe care le desfasori alaturi de clientii tai.

Speram ca sunt suficiente motive, astfel incat sa alegi calea sportului si a sanatatii. In plus, imediat ce ai obtinut o diploma de antrenor personal sau intructor sportiv poti incepe sa-ti dezvolti cariera profesionala. Daca te-am convins, poti aplica la unul din cursurile Fitness Education School

Parteneri