fbpx
  • INFORMEAZA-TE SI FII CEL MAI BUN!

    • Home
    • News
    • Single News

Blog

Ganduri despre Curs Instructor de Fitness si Personal Trainer

Incheiem in aceasta luna (februarie 2015) un nou curs de Instructor de Fitness si Personal Trainer la Fitness Education School. Am avut alaturi de noi 16 participanti dornici sa isi dezvolte o cariera de succes in domeniul fitness-ului si trei master traineri, unii dintre cei mai buni antrenori ai Romaniei. In cadrul cursului de Instructor de Fitness si Personal Trainer am abordat subiecte diverse, conform metodologiei de curs Instructor Fitness si Personal Trainer, intre care: anatomie si fiziologie umana, nutritie, antrenamente si programe de fitness, elemente de Functional Training, marketing si management pentru antrenori personali si instructori de fitness.

Ceea ce ne bucura cel mai mult la finalul unui curs de Instructor de Fitness si Personal Trainer este sa vedem prietenia care se leaga intre participanti si traineri. Alex Paruta, Daniel Oprea si Catalin Sendroiu sunt cei trei master traineri Fitness Education School, care au facut din acest curs un real succes.

Alex a stabilit bazele anatomiei si fiziologiei umane, impreuna cu el am testat si cunostintele participantilor pentru a ne intocmi cea mai buna strategie de predare. Daniel Oprea, campion la fitness si culturism, a continuat cursul cu predarea celor mai importante tehnici de antrenament, executarea corecta a exercitiilor, dar si principiile nutritionale, atat de importante pentru a deveni un instructor de succes. Catalin i-a pus si mai mult la treaba cu ajutorul circuitelor de Functional Training. Le-am urmarit sfaturile, i-am urmarit si pe participanti si le-am vazut dorinta de a progresa, aceea de a fi buni instructori si dorinta de a-ai ajuta pe cei din jur sa-si indeplineasca obiectivele de fitness.

Participantii s-au implicat 100% (si chiar mai mult) si ne-au oferit oportunitatea sa cunoastem oameni noi si sa ne dorim sa facem si mai mult pentru cei care trec pragul scolii noastre.

Incheiem acest curs de Instructor de Fitness si Personal Trainer cu ganduri frumoase, ganduri care se indreapta spre fiecare dintre cei care au fost prezenti weekend de weekend si carora le multumim, ganduri care transmit dorinta de a reusi pentru fiecare in parte.

Asa cum sustinem la inceputul fiecarui curs, toti participantii care termina un curs in cadrul Fitness Education School beneficiaza de suportul nostru permanent pentru dezvoltarea unei cariere de succes. O facem atat prin discutii one to one, dar si prin workshop-urile de specializare puse la dispozitie cursantilor si prin anuntarea oportunitatilor de angajare care apar si de care avem cunostinta.

Le multumim lor, oamenilor care ne fac sa crestem pe zi ce trece mai mult.

Parteneri