fbpx
  • INFORMEAZA-TE SI FII CEL MAI BUN!

    • Home
    • News
    • Single News

Blog

Invinge letargia de iarna si pastreaza-ti motivatia prin antrenament fizic

Sa ne pastram motivatia pentru a face sport in lunile de iarna poate fi o adevarata provocare. De cum ora se da in urma, intunericul isi face aparitia mai rapid si vremea de afara nu mai tine cu noi, avem tendinta sa sarim peste orele de fitness. La fel se intampla si atunci cand suntem obositi, avem senzatia ca ne conservam energia in acest fel. In fapt, se intampla exact opusul. Mentinerea unei rutine si a motivatiei pentru a face sport ne asigura optimismul pentru urmatoarele cateva luni.

Beneficiile antrenamentelor de fitness se cunosc foarte bine, nu mai este un secret pentru nimeni ca acestea ne intineresc spiritul, dar si trupul, lasa pielea tonifiata, fac minuni pentru sanatatea mentala si pentru bunastarea noastra generala. Mai ales in lunile de iarna sportul face ca circulatia sanguina sa fie una buna si face ca zilele friguroase sa fie mai suportabile.

In medie, o persoana tinde sa faca un antrenament de 45-60 minute, pe care uneori nu si le permit din cauza programului foarte incarcat la birou, drumul pana la sala si inapoi la orele de varf, echipamentul pe care trebuie sa-l aduca la fiecare clasa.

Din fericire, exista si alternative, iar una dintre acestea o reprezinta antrenamentul E-FIT. Douazeci de minute sunt echivalente cu 4 ore de fitness, astfel ca este suficient sa mergi de 2 ori pe saptamana si sa ai rezultatele mult dorite mult mai usor si mai rapid. Antrenamentul E-FIT combina electrostimularea cu exercitiile clasice de fitness si are ca efect cresterea ritmului cardiac, imbunatatirea metabolismului si redarea energiei, pe langa tonifierea corpului si eliminarea grasimilor din organism.

Totul e bine si frumos pana aici, dar cum ajungi sa faci toate astea? O modalitate foarte buna de a-ti mentine rutina de exercitii, mai ales pe timpul iernii, este sa lucrezi cu un antrenor personal. Acesta are o abordare orientata spre rezultate, conceputa special pentru tine. Astfel, un antrenament E-FIT, realizat corect cu ajutorul unui antrenor, are rezultate mult mai bune decat sesiunile clasice de gimnatica efectuate alaturi de alte 20 de persoane.

Avand pe cineva care sa monitorizeze in permanenta starea ta si obiectivele stabilite este o modalitate foarte buna de a-ti mentine motivatia.

Nu uita, secretul pentru a-ti indeplini obiectivele este sa incepi sa faci ceva pentru asta, primul pas.

Spor in toate!

Parteneri