fbpx
  • INFORMEAZA-TE SI FII CEL MAI BUN!

    • Home
    • News
    • Single News

Blog

Sfaturi ca sa beneficiezi cat mai mult de cursurile de instructor

Asadar, ai luat decizia de a te inscrie la unul din cursurile de instructor pe care Fitness Education School ti le pune la dispozitie. Cu toate acestea, am vrea sa iti oferim cateva tips&tricks astfel incat sa beneficiezi la maxim de orele petrecute la scoala de fitness Fitness Education School. Pe parcursul cursurilor vei avea parte de evaluari, studii de caz, probe fizice specifice activitatii alese, demonstratii, jocuri de rol si observare practica. Noi, instructorii si master trainer-ii Fitness Education School, te sfatuim sa parcurgi urmatoarele sfaturi si sa profiti la maxim de zilele pe care le vei petrece in cadrul cursului:

1. Inainte de incepe un curs la Fitness Education School, citeste cu atentie tematicile pe care le vom aborda impreuna cu master trainer-ii nostri. In pagina fiecarui curs vei observa ca am listat informatiile despre curs si programa acestuia. Nu ezita sa pui intrebari suplimentare, daca acestea exista.

2. Dupa inceperea cursului, participa la toate clasele din program. In acest fel, te asiguri ca nu pierzi informatii importante, de care vei avea nevoie in evaluarea finala, dar si la clasele la care vei participa in calitate de instructor acreditat.

3. Pentru o mai buna intelegere a conceptelor invatate in cadrul cursului, este indicat sa parcurgi cu atentie manualele primite si informatiile primite la orele de teorie.

4. Imbunatateste-ti modul de invatare prin aprofundarea principiului „vizual-auditiv-kinestezic”. In acest fel, vei beneficia la maxim atat de informatiile teoretice primite, de cele obtinute prin observare, dar mai ales de cele obtinute prin exersare.

5. Pentru a-ti imbunatati cunostintele de fitness te sfatuim sa testezi cat mai multe exercitii de fitness, din fiecare categorie: rezistenta, forta, felxibilitate.

6. Fii cat mai activ in timpul orelor de curs, pune intrebari si incearca sa intelegi toate conceptele predate.

7. Experimenteaza cat mai multe tehnici din domeniul ales. Poti face asta cu ajutorul unui personal trainer cu experienta. Mai exact, alege-ti un mentor si dezvolta-te continuu!

Parteneri