fbpx
  • INFORMEAZA-TE SI FII CEL MAI BUN!

    • Home
    • News
    • Single News

Blog

Singura scoala de fitness acreditata de IBFF in Romania

Fitness Education School are placerea de a anunta parteneriatul cu IBFF – International Bodybuilding And Fitness Federation, prin care Fitness Education School este recunoscuta ca singura scoala de fitness acreditata de IBFF in Romania.

IBFF – International Bodybuilding and Fitness Federation este o federatie dedicata tuturor sportivilor si competitorilor in domeniul fitnessului, dar si pasionatilor de bodybuilding, fitness si sport. Promoveaza si dezvolta bodybuildingul si fitness-ul atat pentru femei cat si pentru barbati, colaboreaza cu atleti, organizatori, federatii internationale, sali de fitness si organizatii sportive in mai bine de 50 de tari.

Reprezentantul si presedintele Romaniei in cadrul IBFF este Cristian Berciu, purtatorul titlului de World Champion Mr. Athletic Tall si Over All Men Athletic/Fitness la campionatul IBFF din 2017. Cristian Berciu face parte din echipa Fitness Education School, fiind unul dintre cei mai apreciati Master Traineri din Cluj.

Fitness Education School a devenit singura scoala de fitness din Romania acreditata de IBFF – International Bodybuilding and Fitness Federation, recunoscand astfel Cursul de Instructor Fitness si Personal Training ca fiind unul dintre cursurile cu cele mai inalte standarde, care ofera informatii complexe, tehnici particulare si asistenta pentru dezvoltarea unui business de success in domeniul sportului si al sanatatii.

In urma finalizarii cursului de Instructor Fitness & Personal Training, cursantii vor beneficia si de diplome de Personal Trainer acreditate international de IBFF – International Bodybuilding and Fitness Federation.

Parteneri