fbpx
  • INFORMEAZA-TE SI FII CEL MAI BUN!

    • Home
    • News
    • Single News

Blog

Fitness Education School

PASIUNE, MOTIVATIE, CARIERA! VIITOR DE SUCCES!

Lansata pe piata din Romania de 5 ani de zile din pasiunea pentru sport, sanatate si excelenta, Fitness Education School a format aproximativ 2500 de cursanti in peste 12 orase din Romania, bazandu-se pe filozofia „suntem intotdeauna deschisi sa oferim suport, know-how si un zambet sincer tuturor celor care ne trec pragul” dupa cum spune Iulian Dinu, C.E.O Fitness Education School

Scoala a fost infiintata din dorinta de cunoastere. Personal, eu am absolvit toate scolile de fitness in urma cu 5 ani si am observat ca se punea accentul prea mult pe teorie si prea putin pe partea practica. Am simtit ca este loc de numeroase imbunatatiri aduse unui astfel de proces de formare, asa ca mi-am dorit sa ma implic si sa schimb ceva. Sa formez cei mai buni antrenori de fitness impreuna cu o echipa de profesionisti, campioni in sport, kinetoterapeuti si doctori. Mi-am dorit sa le punem la dispozitie cursantilor toate informatiile necesare pregatirii lor la cele mai inalte standarde” Sustine Iulian Dinu.

Avand in componenta peste 40 de formatori cu experienta pe domeniul fitness-ului si al nutritiei: Campioni Nationali, Campioni Internationali, Campioni Balcanici si Doctori Nutritionisti, Fitness Education School este una dintre cele mai mari scoli de fitness din Romania.

Fitness Education School

Am inceput din anul 2014, sustinand cursuri doar in Bucuresti, cu un total de doar 120 de cursanti. Dorinta de a excela in domeniul serviciilor sportive si de sanatate, ne-au determinat sa ne extindem pe intreg teritoriul tarii, fiind prezenti, prin intermediul cursurilor acreditate organizate, in Arad, Bucuresti, Oradea, Cluj, Hunedoara, Iasi, Timisoara, Ploiesti, Brasov, Constanta, Targu-Mures, Sibiu.

Am organizat in cei 5 ani de zile peste 350 de cursuri de Instructor Fitness&Personal Trainer, Tehnician Nutritionist si Instructor Aerobic, formand peste 2500 de cursanti in domeniul fitness-ului si al sanatatii.

Iulian Dinu C.E.O Fitness Education School

Iulian Dinu C.E.O Fitness Education School

 

Iulian Dinu, C.E.O Fitness Education School si-a inceput cariera de antrenor personal de la 18 ani, urmand si absolvind cursurile Facultatii de Kinetoterapie din cadrul Universitatii Spiru Haret. Dorinta lui de perfectionare in domeniul sportiv l-a motivat sa isi continue studiile, absolvind scoala Postuniversitara de Preparatori Fizici la UNEFS si Masterul de Management in Activitati Sanitare la ASE. In prezent este student la Masterul in Psihologia Sportiva din cadrul universitatii Titu Maiorescu.

Dupa 3 ani ca angajat la diferite Sali de fitness, Iulian Dinu a decis sa lucreze pe cont propriu ca si antrenor personal freelancer. Datorita ambitiei si perseverentei pe care o are, Iulian a urmat toate cursurile de fitness la vremea respectiva si a ajuns antrenor personal al vedetelor. Nume precum Sylvia Sirbu (artist), Dj. Harra (artist), Matei Negrescu (model/actor), Alexandru Constantin (prezentator Prima Tv) au trecut prin studioul lui de antrenamente personale PersonalTrainerStudio.

Dorind sa vina cu un plus de informatii si cunostinte pe care sa le transmita mai departe tuturor celor pasionati de fitness si nutritie, Iulian a decis sa isi infiinteze propria scoala de fitness, Fitness Education School, in care au fost introduse module de nutritie sportiva, marketing si management in personal training, psihologie sportiva.

Dupa succesul pe care l-a avut timp de 5 ani de zile cu Fitness Education School, Iulian Dinu se dedica unui nou proiect, complet diferit de domeniul fitness-ului: Business Education School, care ofera cursuri autorizate de catre Ministerul Muncii: Antreprenor, Coaching, Comunicare si PR, Marketing Manager, Marketing Online si PPC – Pay Per Click.

Business Education School

Business Education School

 

Business Education School se adreseaza tuturor celor care au o experienta de la 0-3 ani in domeniul business-ului, se adreseaza pasionatilor, indraznetilor, viitorilor antreprenori ai tarii care isi doresc sa isi infiinteze propria lor afacere, sa o promoveze, folosind cunostinte de baza si aplicabile pentru orice domeniu.

“Conquer Your Future!” – Cucereste-ti viitorul! Acesta este motto-ul Business Education School, care a venit din dorinta de excelare, de perfectionare si de dezvoltare a unui viitor de success.

Business Education School pune la dispozitie cursuri complexe, care nu se bazeaza doar pe forma teoretica ci si pe cea practica, pe discutii libere, pe proiecte de grup care sa pregateasca cursantii cu adevarat pentru viitorul lor. Vor invata ce inseamna lucrul in echipa, provocarile la care vor fi supusi in cariera lor, greutatile si depasirea lor, dar si cum sa atinga succesul si sa il pastreze.

Logo Business Education School Negru

Parteneri