fbpx
 • INFORMEAZA-TE SI FII CEL MAI BUN!

  • Home
  • News
  • Single News

Blog

FITNESS EDUCATION SCHOOL LEAGA COLABORARE CU VITABOLIC

FITNESS EDUCATION SCHOOL LEAGA COLABORARE CU VITABOLIC PRIN CARE CURSANTII PRIMESC REDUCERE DE 15% LA PRODUSELE VITABOLIC

Lansata pe piata din Romania din pasiunea pentru sport, sanatate, excelenta, scoala de cursuri autorizate in domeniul sportului si al sanatatii, Fitness Education School, a format aproximativ 3500 de cursanti, in 12 orase din Romania, bazandu-se pe filozofia: suntem intotdeauna deschisi sa oferim suport, know-how si un zambet sincer tuturor celor care trec pragul scolii.
 
Suplimentele nutritive Vitabolic sunt produse la cele mai prestigioase fabrici din Europa, dupa cele mai inalte standarde de calitate si siguranta alimentara. Folosind ingrediente a caror calitate este recunoscuta pe plan mondial, si protejate prin marci inregistrate, va oferim calitate superioara la un pret corect. Toate suplimentele nutritive Vitabolic sunt notificate la Ministerul Sanatatii.
 
Ca si reprezentanti din domeniile fitness si culturism pentru Vitabolic amintim:
 • Paul Pitian (Master Trainer Fitness Education School), Campion Culturism Clasic
 • Mauro Schifano Portes – Campion Mens Physique
 • Vasilica Daniel – Campion Culturism
 • Badeata Alexandru – Campion Culturism Juniori
 

Fitness Education School si Vitabolic leaga o colaborare pentru anul 2020, prin care cursantii Fitness Education School beneficiaza de o reducere de 15% la toata gama de produse Vitabolic, folosind codul FitnessEducation15 la prima comanda.

 

Clientii Vitabolic vor primi un voucher de reducere de 250 Ron la oricare curs Fitness Education School, la orice comanda plasata pe site-ul www.vitabolic.ro

 
Aceasta colaborare a fost legata din dorinta de a excela in domeniul sportului si al sanatatii si din dorinta de a face cunoscuta importanta suplimentelor nutritive in domeniul fitness-ului, atat prin sportivii de performanta, cat si prin viitorii antrenori personali din Romania.

Parteneri