fbpx
  • INFORMEAZA-TE SI FII CEL MAI BUN!

    • Home
    • News
    • Single News

Blog

Intarirea sistemului imunitar

Un sistem imunitar puternic presupune o hidratare corespunzătoare, o dietă echilibrată, minim 30 de minute de mișcare pe zi și odihnă suficientă.

Anumiți agenți patogeni precum și schimbările de mediu, ne pot predispune organismul unor afecțiuni mai mult sau mai puțin serioase, dacă acesta nu este pregătit aferent.
Schimbarile bruste de temperatura pe care le-am resimtit cu totii in ultima vreme, trecerea de la anotimpul rece la cel cald, pot duce la scaderea imunității si implicit, la contractarea virusirlor.
Imunitate

Cum prevenim apariția bolilor de sezon și a simptomelor incomfortabile ce apar odată cu acestea?

Pe lângă dietă și un stil de viață sănătos, este important să acordăm atenție unor produse care ajuta sistemul imunitar precum produsele apicole, mierea de manuka, lăptișorul de matcă și propolisul, dar și ciupercile medicinale, cum ar fi Shiitake.

IMG-4978

Substanța activă Acid 10-HDA prezentă exclusiv în lăptișorul de matcă pur oferă efecte antibacteriene, antifungice și antivirale, iar mierea de manuka este în continuare cel mai puternic antibiotic natural cunoscut.

laptisor-de-matca1-600x337

Pentru a fii propriul aliat al organismului dvs, este important să puneți accent alaturi de alimentatie pe suplimente naturale, iar pe lângă cele enumerate mai sus, mai sunt recomandate și suplimentele pe bază de Ginseng, Echinaceea, Argint Coloidal și Sirop de Noni Tahitian. Conținutul ridicat de vitamine și minerale pe care acestea îl conțin susțin un răspuns imunologic prompt, crescând rezistența organismului.

capsula

Iar, cel mai important, pe langa alimentatie, suplimente, miscare si odihna, trebuie sa aveti grija la igiena, mai ales in aceasta perioada. Spalati-va cat mai des pe maini, folositi dezinfectant, incercati pe cat posibil sa evitati sa va atingeti fata sau sa duceti mana la gura cand sunteti in public. Daca aveti simptome de raceala, folositi masca de protectie, pentru a evita raspandirea virusilor, iar daca simptomele se inrautatesc, apelati la ajutorul doctorilor specialisti.

Ce-este-igiena-personala

Parteneri