fbpx
  • INFORMEAZA-TE SI FII CEL MAI BUN!

    • Home
    • News
    • Single News

Blog

Fitness Education School lanseaza 2 WEEKS WORKOUT CHALLENGE

Fitness Education School lanseaza “2 WEEKS WORKOUT CHALLENGE” – provocarea de a face miscare timp de 14 zile, cu antrenamente facute chiar de noi.

Pentru ca ne aflam din nou in situatia in care salile de fitness sunt inchise, Fitness Education School impreuna cu Master Trainer Razvan Sindelaru – Maestru Emerit al Sportului, lanseaza provocarea “2 WEEKS WORKOUT CHALLENGE”.

Timp de 2 saptamani veti primi o serie de antrenamente zilnice, pe care le puteti face fie in aer liber, fie acasa, care va ofera un antrenament complex, folosind accesorii sau greutatea propriului corp.

 

Aceste antrenamente vor fi publicate pe pagina noastra de facebook: https://www.facebook.com/FitnessEducationSchool sub forma unor clipuri, atent selectionate pentru toti doritorii de miscare.

De asemenea, clipurile vin in ajutorul antrenorilor personali care au fost nevoiti sa isi mute activitatea in aer liber, pentru ca va ofera idei noi de exercitii, combinatii inedite, pentru toate nivelurile: incepator, mediu si avansat.

Antrenamentele vor fi scurte, dar intense, vor lucra fiecare grupa musculara in parte dar vor avea si cateva elemente de cardio si rezistenta.

Urmariti pagina noastra de facebook pentru a prinde clipul zilei!

Chiar daca ne dorim cu totii ca salile de fitness sa se redeschida cat mai curand, putem gasi alternative la miscare, fie de acasa, fie in aer liber. Trebuie doar sa ne dorim sa facem sport, sa ne mentinem un stil de viata sanatos, chiar si in aceasta perioada de pandemie.

 

Parteneri