• INFORMEAZA-TE SI FII CEL MAI BUN!

    • Home
    • News
    • Single News

Blog

FITNESS EDUCATION SCHOOL (1)

FITNESS EDUCATION SCHOOL LUPTA IMPOTRIVA COVID-19

FITNESS EDUCATION SCHOOL LUPTA IMPOTRIVA COVID-19 PRIN ADAPTAREA UNUI STIL DE VIATA SANATOS

In momentul de fata toate industriile au fost afectate de catre situatia virusului COVID-19, inclusiv industria de fitness. Toate salile de fitness au fost inchise, majoritatea antrenorilor personali si-au mutat activitatea catre online, oferind serviicile lor contra cost, prin intermediul internetului.

Din cauza acestui virus, lupta impotriva obezitatii a devenit mult mai grea, salile de fitness fiind inchise. Din acest motiv, Fitness Education School doreste sa ajute populatia, oferind cele mai bune sfaturi de nutritie si antrenament date de catre specialisti in domeniile de fitness si nutritie, pe care oamenii sa le puna in practica de acasa, fara sa fie ingrijorati de contactul cu alti oameni pe aceasta perioada de pandemie.

eMTQhVLY69EfhYmU

In lupta impotriva COVID-19, Fitness Education School, una dintre cele mai bune scoli de formare profesionala in domeniul sportiv si al sanatatii, a lansat un DVD cu 100 de exercitii de antrenament functional si Ghidul Complex In Fitness si Nutritie, care vine in ajutorul tuturor oamenilor sedentari si care doresc sa adopte un stil de viata sanatos.

Datorita cererii foarte mari venite din partea absolventilor cursurilor noastre dar si din partea cititorilor pasionati de fitness si un stil de viata sanatos, Fitness Education School a lansat cel mai complex DVD cu 100 de exercitii de antrenament functional, pe care il poti folosi in confortul casei tale sau in aer liber.

DVD

Ideea DVD-ului cu 100 de exercitii a pornit de la nevoia antrenorilor personali de a isi pastra clientii interesati de serviciile lor, de a le oferi idei de antrenamente noi, accesibile, pe care sa le faca de acasa. Antrenamentele sunt de tip functional training, adica antrenament cu greutatea propriului corp si cu accesorii. Aceste antrenamente sunt usor de facut acasa, nu necesita mult spatiu si nici aparate, doar cateva accesorii cum ar fi gantere sau stepper, care pot fi cu usurinta inlocuite cu sticle de apa si scaune.

DVD-ul a fost facut in colaborare cu sala Fitness Academy Rahova, unde doua din atrenoarele salii ne-au ajutat sa filmeze si sa exemplifice antrenamentele. Denisa Stirbulescu si Chira Monica sunt absolvente ale Cursului de Instructor Fitness & Personal Trainer din Bucuresti si sunt antrenoare la Fitness Academy Rahova.

Acest DVD este recomandat tuturor persoanelor care doresc sa aiba un stil de viata activ si sanatos, chiar si pe timpul pandemiei, oferind o varietate de idei de antrenamente. Combinat cu Ghidul Complet in Fitness si Nutritie, Fitness Education School va ofera solutia perfecta pentru un stil de viata activ si sanatos, din confortul casei voastre.

Ghidul tau complet in fitness si nutritie Coperta

Pe langa acest DVD, Fitness Education School ofera tuturor absolventilor si celor care se inscriu la unul din cursurile noastre, Ghidul Complet in Fitness si Nutritie, ghid care ofera informatii despre:

  • Fitness – top 10 sfaturi in fitness, cele mai importante tips-uri date de catre Master Trainerii Fitness Education School, importanta unui antrenor personal, importanta incalzirii in antrenament

  • Nutritie – importanta nutritiei in viata de zi cu zi, nutritia pentru diferite sporturi, ghid complex de nutritie si alimentatie

  • Kinetoterapie – la ce ajuta kinetoterapia, cele mai bune exercitii de kinetoterapie pentru mentinerea posturii corecte

Brosura si DVD-ul vor fi gratuite pentru cursantii Fitness Education School si le puteti obtine daca va inscrieti la unul din cursurile noastre.

Parteneri