fbpx
  • INFORMEAZA-TE SI FII CEL MAI BUN!

    • Home
    • News
    • Single News

Blog

Fitness Education School sustine programul Investeste in Tine

FITNESS EDUCATION SCHOOL sustine Programul “Investeste in tine”

FITNESS EDUCATION SCHOOL sustine Programul “Investeste in tine” pentru ca ne dorim sa ajutam oamenii sa investeasca in propria lor dezvoltare personala si profesionala, indiferent daca sunt studenti, nu au deja un loc de munca, doresc sa isi schimbe domeniul de munca sau sa se dezvolte pe plan personal. Consideram ca este o sansa de a dobandi competente profesionale si de a absolvi un curs de calificare si formare profesionala.   Cursurile puse la dispozitie de FITNESS EDUCATION SCHOOL sunt acreditate national si international de Ministerul Muncii si Justitiei Nationale si Ministerul Educatiei Nationale si sunt considerate cheltuieli eligibile in plata cursurilor de formare profesionala.   Cursurile de Instructor Fitness&Personal Trainer, Tehnician Nutritionist, Instructor Aerobic-Fitness se incadreaza in categoria cursurilor de specializare profesionala autorizate de Ministerul Muncii si Justitiei Nationale si Ministerul Educatiei Nationale.   “Investeste in tine” este un program care a fost initiat de Guvernul Romaniei, prin care oamenilor li se ofera sansa la imprumuturi avantajoase pentru dezvoltarea lor personala si profesionala. Ceea ce inseamna ca vor avea acces la un credit fara dobanda garantat de Statul Roman, care va putea fi folosit pentru sport, sanatate, educatie si cultura.   “Investeste in tine”  se adreseaza tinerilor cu varste cuprinse intre 16 si 26 de ani, care vor putea beneficia de un credit pana la 40.000 lei si persoanelor cu varste cuprinse intre 26 si 55 ani, care vor avea acces la o suma maxima de 35.000 lei.   Criteriile pentru a fi eligibil in programul “Investeste in tine” sunt:

  • Pentru persoanele cu varsta cuprinsa intre 16-26 ani: sa fie cuprinsi in programul de invatamant sau sa urmeze cursuri de specializare autorizate de Ministerul Educatiei si Ministerul muncii
  • Pentru persoanele cu varsta cuprinsa intre 26-55 ani: sa fie cuprinsi in sistemul de invatamant sau sa efectueze cursuri de reconversi sau specializare profesionala, autorizate de Ministerul Educatiei si/sau Ministerul Muncii.
PROCEDURA DE OBTINERE A CREDITELOR DE STUDII O PUTETI VEDEA SI DESCARCA AICI   MAI MULTE INFORMATII AICI

CURSURILE DISPONIBILE PENTRU INSCRIERE IN PROGRAMUL INVESTESTE IN TINE:

Parteneri