fbpx
  • INFORMEAZA-TE SI FII CEL MAI BUN!

    • Home
    • News
    • Single News

Blog

Luana Ibacka a ales cursurile Fitness Education School

LUANA IBACKA, BODY&BEAUTY COACH, A ALES SA URMEZE CURSURILE LA FITNESS EDUCATION SCHOOL Pasiunea pentru lifestyle si un stil de viata sanatos,  au determinat-o pe Luana Ibacka sa urmeze Cursul de Instructor Fitness si Cursul de Tehnician Nutritionist in cadrul scolii Fitness Education School. 

Luana Ibacka urmeaza cursurile Fitness Education School

Luana Ibacka urmeaza cursurile Fitness Education School

Pentru ca si-a dorit de mult sa aprofundeze cat mai multe in materie de fitness si nutritie si doreste sa invete corect si sanatos, Luana Ibacka urmeaza acum cursurile Fitness Education School. Este de parere ca indiferent cat de multe cunostinte poate acumula un om intr-o sala de fitness pe cont propriu, lipsa de experienta isi spune cuvantul si este necesar sa invete notiunile corecte, fie ele de antrenament, nutritie sau remodelare corporala. Astfel se poate antrena corect si sanatos, fara sa isi afecteze organismul, in functie de nevoile si telul pe care il are. “Nu o dată în viață, m-am înfuriat la sală , pentru ceea ce eu considerăm superficialitate, uneori chiar prostie, în ceea ce privește antrenamentele și exercițiile fizice. Când nu știi nimic, mai tolerezi situații neclare, însă pe măsură ce avansezi în vârstă, în măsura în care azi ne sunt disponibile instrumente științifice și o întreagă industrie în ceea ce privește remodelarea corpului, ai pretenții din ce în ce mai mari.” Spune Luana.
Curs Instructor Fitness & Personal Trainer

Curs Instructor Fitness & Personal Trainer

Luana Ibacka doreste sa se specializeze ca personal trainer si tehnician nutritionist pentru a putea aplica aceste cunostinte atat in propriile programe cat si in cariera ei de body&beauty coach. Isi doreste sa acumuleze cat mai multe cunostinte corecte ca sa poata transmite mai departe tuturor celor care au nevoie si apeleaza la serviciile ei. “Așadar, am luat decizia de mă întoarce la principiile de baza în cadrul unei școli de fitness, și de a a mă specializa că personal trainer și tehnician nutriționist- atât pentru propriile programe, cât și pentru cariera mea de body&beauty coach. De peste 5 ani lucrez cu corpul, și deja înțeleg ce înseamnă un stil de viață experimental – pentru că acesta este modelul meu mental. Privesc cu sinceritate și compasiune,sute de persoane în anturajul meu, care sunt confuze privind dieta și sportul, care sunt nemulțumite de cum arată și de cum se simt.” Sustine Luana.   Luana Ibacka Fitness Education School A ales cursurile de Instructor de Fitness si Tehnician Nutritionist de la Fitness Education School pentru profesionalismul, seriozitatea  si implicarea noastra. Mi-am găsit o echipa și o școală cu experiență, Fitness Education School,  cu care am rezonat de la primul antrenament și prima vizită. Întotdeauna aleg să mă perfecționez alături de oameni cu care vibrez, cu care să zicem- sunt pe aceeași undă. Ne așteaptă sute de ore de practică împreună, și  precizez  că seriozitatea, atenția și rigoarea sunt punctele pe care vreau să le ating – când vine vorba de efectuarea fiecărui exercițiu sau program în parte .” Fitness Education School pune la dispozitia voastra cursuri de Instructor Fitness&Personal Trainer, Instructor Aerobic Fitness si Tehnician Nutritionist. Cursurile sunt acreditate national si international de catre Ministerul Muncii si Justitiei Sociale si Ministerul Educatiei Nationale, fiind organizate in Bucuresti, Oradea, Cluj, Hunedoara, Iasi, Timisoara, Ploiesti, Brasov, Constanta, Targu-Mures,

Parteneri